Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Vidi dal ti se kozer uklapa u cenu

2. Ерик Грин ти кошта 34,5, на последње 4 утакмице има 20, 11, 14, 10. Нема Хекета и ушао у океј форму. Једино што играју са Фенером јебига. Али ето, он је јефтин, може да донесе преко тренутне цене и онда ти остаје 60 за неког крштеног центра.

3. Мајк Џејмс и Кузмић/Томић.

4. Vidis da mi trebaju plej i centar brate hah

5. Мајк Џејмс исто толико, неконстантнији је тренутно од грина, али већи потенцијал има.

А мене многе бриге муче, али разматраћу то за неки дан, не могу сад. Знам само да ако хоћу да углавим ленгфорда морам да избацим ханиката/клејбурна (или заједно њих двојицу, или лоџеског уз једног од њих двојице, али лоџески игра кући јбг) и неког нешто скупљег, да ли ларкина, а он иде на макаби, да ли брауна, а од њега сумњам да има поузданијег играча тренутно... и онда опет остајем везан за веселог, јеб'о ме ленгфорд и дан кад га избацих из тима.

6. Ja sam mislio da je kozer plej o.O

7. Ovo se zadnje odnosilo na pseta. Grina sam i imao u planu stec al eto sad sis mi potvrdio haha.

Kuzmu vec imam mitke plus simona od prvog kola. Najtrve sam Srbin odje

8. солидно познавање кошарке и фантазија, пс џд

'ајде кад си погрешио с спанулисом ономад, ок, али козер брт...

9. Uzeh Grina i Tomica za sad.. mada iskreno nemam pojma sta bih drugo. Ovo kolo je zajebano jer su bas sve zajebane htakmice cini mi se. Vidjecemo sta ce i kako bit

10. Sto se i vidi jelda xd

Aj poznavaoci recite mi koga da stavim umesto milutinova pa da se nadam da nabije mocnih 5 indeksa?

11. Рад везао две добре утакмице, е сад да ли ће и трећу... Али ето, то ти је опција са јефтиним центром и нормалним плејмејкером.

12. Онда мети Томића, јебе лик опасно у посљедње вријеме, баш је у форми. Плус не би требало да има већих проблема са Ерденом и другарима у рекету. Видим фино се Барса комплетирала, опет их иде шут споља, ако развуку Дарушафаку, могао би Томић камион један да натовари.

13. Псето, Харангоди је јефтинији од њега, данас је имао 15.

14. Kosovac zauzeto
    Sto se i vidi jelda xd

Aj poznavaoci recite mi koga da stavim umesto milutinova pa da se nadam da nabije mocnih 5 indeksa?

ако имаш мало да додаш, аугуста лиму.

ако немаш - диопа ако не буде опет барњанија у тиму, ако га буде - ердена.

15. и то баш овим редом лима - диоп - ерден.

едит: мада ни кавалиаускас није много скупљи, а и он игра с арманијем.

16. И ја сам Рада уочио, али нисам сигуран колико ми је паметно да рецимо утопим Парахуског за њега па да извучем кредите...

17. Imam da dodam 3 haha

Znaci harangodi, lima, erden ili diop

18. Ps brt sta radis koji kurac u 15om kolu sa igracima od 10 kredita. Aj molim te daj skrinsot tvog tima

19. Patrik Jang je još jeftini od svih njih i vredi svaku paru :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.