Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Jedem govna eto sta radim taman sam nabudzio kredite i napravio tim onda me redom jebali burisisi, barnjaniji, spanulisi i kanal odose i krediti i sve a samo tri izmene pa ne mogu da izvadim nekoga pa opet pad...evo sad cu, ne ocekujem da neko prepisuje od mene xd

2. Ma kolko si nabudzio kredite kad fazon od treceg kola imas 300 i lozis se da kupis igrace koji ti nista donijrti rasta nece. Kolko imas ukupno kredota i daj da vidimo kompletan tim pls.

I da, oce li nakon ovog kola sad na polusezoni bitindozvoljene dodatne izmjene? Ono fazon da mogu 4-5 igraca da mijenjam u tom periodu

3. Eto okacio sam. Mene je ujebalo prvo kolo brt jer sam posle njega imao 420 fazon(lupam), tad sam prodao judoa kao najskupljeg da ne ide dalje u pad jer je pao vec max da krpim rupe posle ga kupovao za 30 skuplje...pojebao sam se u prvom kolu i ne mogu da se povadim nikako jbg valjda se u sledecem necu pojebati kao svaki put kad na pocetku uzmem precenjene debile

4. Jebe te sto ne cyvas nimalo kredita brate... zato i ne mozes da apgrejdujes igrace. Sad da si nesto cuvao pa imao 20 rezerve mogao bi da apgrejdujes to govno shilba... ja iskreno na tvom mjestu bih nasao nekoga od ovih sto ti preporucise u rangu cijene milutinova. I umjesto lodzeskog bih stavio guduru ili simona... jer oni plode protiv ovih velikih ekipa a odma nakon toga idu ba zalgiris dje se nadam velikoj osveti

5. Ovo kolo je isto zajebank jer ne samo sto ce biti teski matchupovi nego sad vec tesko moze neko bas da ojebe da eksplodira pa da ima garantovan rast... cak mi se cini da bas nijedan jedini igrac nema ni blizu garantovanog u ovom kolu.. al bice sigurno sad na polusezoni nekih pojacanja u timovima. Mozda bude neki divlji amerikanac koga treba uvatiti odma dok je jeftin

6. Pa eno ti onda brendona pola iz efesa, divlji amerikanac, pojačanje, jeftin. I uz to sa potencijalnim rastom. :)

7. Sta igra taj pol?

Cuvao sam pazle, u utorak sam spickao stek da dovedem ljulja pred zvezdu al sam kapirao da ce milutinov, silb i plajs u rast pa da ih promenim za cetvrtak al su popusili kurac pa ostalo kako je ostalo. U stvari milutinova sam ubacio u cetvrtak umesto bjelice za kojeg sam mislio da se nece upuvati protiv reala a nema rendolfa pa ono neka dominacija al pojeo je govno pa reko daj milutinova dve za redom je 10 i 15 imao jbg al vidis kurcinela danas -5 i jebi pseta... Sad cu i plajsa i milutinova da zamenim jeftinijim i grejndzera dzejmsom koji je malo jeftiji da ostavim pare u steku da za sl kolo pojacam jos jednog(osim ove dvojice koje cu da ubacim oni neka bleje pa ako ukenja neki rast budjavi ukenja)

8. Dvojku (sg/sf mislim na fantaziju ovde), doveden umesto kotona.

9. A ne odgovara mi onda jbg jer ocu dzejmsa on ce pojebati sledecu mozda mozda i maks rast a moram i dva centra da menjam tako da nemam dovoljno izmena za dvojke i silb ostaje jbg

10. u utorak sam spickao stek da dovedem ljulja pred zvezdu

Jebo te ja se osjecao kao govno kad sam zadrzavao igrace koji imaju rast sa fazon minus 7 poena protiv zvezde a ti dovodis Ljulja da bi zaradio na muci srpske djece...

E neka si u kanalu

11. Prosao sam ga minus na kladzi uzeo sam pare, ja sam tako podrzao zvezdu jer se zna da koga ja dovedem taj odigra ko mlitav kurac

12. Aa zbilja oce li igrati dekolo? Ono kad se povrijedio je bila prica kao da se vraca za 2-3 utakmice a evo cini mi se da ga nema jos od onog kola kad je zvezda karala bamberga

13. то ти нико не може рећи

ја нећу да ризикујем ако не заигра у втб лиги, мада и ако буде тако не знам да ли ми је паметно да слабим две позиције да бих га довео.

14. čuo sam se kozlovcevim pre par dana, reče mi da će de kolo igrati u bg-u, teo neće

15. Dekolo igra u vtb ligi upravo. I šta sad, najbolje i bogdan da se vrati i aj veseli se kućni domaćine

16. Bogdan uopste se nij3 povrijedio. To je izmiskjotina najgora. Momak je odlucio da predje na islam i da pjeske ode na hodocasce u Meku i Medinu... a to su samo tako prikrili pricom da se povrijedio

17. Ante Žižić potpisao za Darušafaku

18. Vjerovatno ću ga ubačiti poslije 2-3 kola nakon polusezone, čisto dok vidim kolko će mu minuta davati i kako će se navići. Al ono, mislim da on može biti igrač sa 15+ indeksom već u prvoj sezoni evrolige ako bude imao dobru minutažu... samo malo dok se navikne

Na kolko je potpisao inače? On je već draftovan, a ne znam kad će da ga vode seltiksi

19. мишко на твитеру, парафразирам: "најбоља припрема за лето у зеленом је зима и пролеће у зеленом". што значи да ће жижић играти летњу лигу тамо за бостон, па како прође. дакле вероватно су га узели до краја сезоне само.

псето, пвт!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.