Nisu, 300 000e a 600 000 može da dobije Cibona ako ovaj na leto potpiše za NBA (Boston), tj. Darušafaka se odrekla nadoknade (eventualne) u korist Cibone.
Tako sam bar negde pročitao. Ono, imaju turci keša al jebiga, toliko idioti nisu.
мишко на твитеру, парафразирам: "најбоља припрема за лето у зеленом је зима и пролеће у зеленом". што значи да ће жижић играти летњу лигу тамо за бостон, па како прође. дакле вероватно су га узели до краја сезоне само.
Ima Ražnatović dobrih poteza itekako (kao i nekih loših, al da ne seremo sad), al tačno mu treba zabraniti twitter da koristi... kao da neka nabjeđena gimnazijalka koja misli da je mag aforizama, piše one postove...
Dajte ono za Đenku i manekene, ja morao 3 kruga kroz sobu da uvatim of transfera...
Da l su Turci platili milionče+ za polusezonu
Nisu, 300 000e a 600 000 može da dobije Cibona ako ovaj na leto potpiše za NBA (Boston), tj. Darušafaka se odrekla nadoknade (eventualne) u korist Cibone.
Tako sam bar negde pročitao. Ono, imaju turci keša al jebiga, toliko idioti nisu.
E to, nisam nigde pročitao koliki je transfer
Pvt coa
Ima Ražnatović dobrih poteza itekako (kao i nekih loših, al da ne seremo sad), al tačno mu treba zabraniti twitter da koristi... kao da neka nabjeđena gimnazijalka koja misli da je mag aforizama, piše one postove...
Dajte ono za Đenku i manekene, ja morao 3 kruga kroz sobu da uvatim of transfera...
Ocajni su bili bas im je bila promaja na 5
No Đani, no party!
No Bjelica, no petica!
ugurah nekako de koloa, al mi se čini da sam usrao ekipu načisto
ја још не знам шта с њим и ленгфордом, ближи сам деколоу, али иста ситуација, усраћу три позиције због њега ако га узмем.
стеване, пвт!
Ја сам оставио Парахуског да иде на Панатинаикос, ваљда ме не усере. Остале сам фино уклопио, надам се да ће бити добро коло за мене.
Срећа па сам сиротиња, нисам морао да лупам главу око Ленгфорда, Теодосића и Де Колоа.
Ја продао Параховског, а озбиљно размишљам и Јуда да продам само за ово коло.
Zaigrace brat kvinsi veceras izgleda
na kraju sam odustao od de koloa, uzeću ga drugom prilikom
LJULJ CRVENI KRSTIĆ
ПА ЋУТИ ЈЕБЕНТИ!
шалим се, не бих ни видео, хвала пријатељу!
Auuuuuuu
Uh vraćaj Dončića, šta je ovo, el ovo sigurno, el zna neko
шта ау, трпај на дончића, граница 7.5