Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
лечки, прва почиње, чекаћемо загревање чим пусти спортклуб.
Aj javljaj da bacim par soma na doncica jebes fantazi
jebenti sve uspaničio sam se, opet ću ostati bez jednog igrača
Ne menjaju još kvotu na Real
inače, ne mogu nigde da nađem potvrdu neku da ne igra i zašto
држим на сокеру дончића и ефес додатни хендикеп на 7.5 и чекам да видим има ли љуља, ако нема - удри!
а већ сам шинуо само дончића чим је дука написао пост, него сам мало ставио, хтео сад да појачам па ми не дају исти тикет да ставим.
Istumbao mi ionako jadan tim necu imati ni 50 sada
A imam i real zategnut pu. Nije samo real al dosta da me sjebe
kurac, na planetwinu ne nude dončića, izgleda da ćemo uskoro morati prijateljski da se rastanemo
Nema doncica ni u mocartu :(
има у сокеру, али не могу да вам пишем јер сам ставио 500 динара само на њега, и себе самог сам сјебао, заборавио сам да не дозвољавају да се дуплира тикет, хтео сам још 1000.
Pvt coa
http://www.eurohoops.net/tr/euroleague-tr/373098/sergio-llull-anadolu-efese-karsi-yok
El ovo to?
Ljulj jok
jeste lečki
нема га у стартној.
у овој журби сам појео говна, помислио сам да је ханикат ипак добар избор иако сам га избацио, првобитне измене су ми биле ларкин, ханикат и лоџески ван, џејмс, деколо и папаниколау унутра, и сад кад сам видео да нема љуља, узмем дончића уместо њега, оставим ханиката, узмем деколоа али избацим брауна и узмем тајуса јер сам видео да је и плајс упитан.
и гледајте сад како ће браун набити 30.
I dzejms ce sto posto sad kad sam drkeljisao zaboravim ga gledam tiket da kucam tamo vamo i nekako imam grejndzera u timu haha
Niste pojeli govna dok god vam tim ne ostane bez jednog igrača!
Solidan kurac sam popušio sa dekoloom, aupičkumaterinu, lengford dekolo lengford dekolo ma dekolo šta kurac beli medved sviraće mu 12 penala sigurno, a i svi imaju lengforda sad. Pa imaju magarče kad je ovaj rovit još. Ali dobro, jbg sad.
A dončić je jedan pregospodin mlađani. Kad nema ljulja.
Da dekolo odigra nešto mogao bih da očekujem odličan rezultat.