Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne mogu od Milera da se očekuju partije kao u Zvezdi, tamo je bio napadački najpotentniji i imao je dozvolu da divlja kolko oće. U Makabiju ima mnogo igrača koji vole loptu, treba doći do šuta pored Vimsa, Gaudloka, Rada...
Potpisujem ovo za Milera. Možda će neku utakmicu da bljesne, ali ne verujem da će sad dobijati toliko lopti. Mada lud je i on, pali kad mu se prohte
Ne znam da li sam pogrešno nešto shvatio, mislim da Žižić ne može ovo kolo da igra
Zavisi u kakvom je fizičkom stanju Miler, ako je u fulu, igraće taj dobro. Klasa je on za sve.
Hahahaha pa kako ko je bio spreman ja sam uzeo zizica xd
Odmah ce on u vatru centri su im go kurac
(nadam se)
da će odmah u vatru, u to nema sumnje. i oni su svesni da će u boston na leto, bilo bi neozbiljno da plate odštetu za njega i onda ga ostave da ne igra. a žižić je već sad ozbiljan igrač. koliko može da doprinese baš na prvoj utakmici, to ne znam
Ju ju ju ovaj divljak će da nabije indeks 50
Coa đe ti Lengford hahaha
Pusti me u pičku materinu, 'ajde dončić, on je bio iznuđeno rešenje i dobro, očekivao sam da sabije, ali sve ostalo što sam razmatrao - u svakoj situaciji sam uzeo najgore rešenje.
Koji je cigan ovaj Lengford u stvari
Jos veci je posto ga nemam
тајус на крају испоштовао лепо, срећа те је плајс дебил па не зна да се клони фаулова, и тајус са 4 у последњој четвртини дође на 20+.
да сам узео ленгфорда уместо деколоа - одлично коло би било, овако, видећемо шта ће томић и клејбурн да пораде.
едит: а да, и мели исто, на полувремену чини ми се 4-5, на крају истера и изнад свог просека, мислио сам да ће бити голем курац.
Koliko imaš bez njih dvojice?
око 170, можда 168, можда 171, тако нешто.
а замисли да сам имао ленгфорда!
Dobar si, stići ćeš me skoro.
Ja oko 150 plus njih dvojica isto. S obzirom da sam juče imao 27.6 od trojice ne mogu da budem nezadovoljan.
146 poena... Još Wannamaker i Tomić... Parahuski mi podbacio opako al dobro, možda stavim Vilijamsa umjesto njega sljedeće kolo... al svaki put kad sam ga izbacio iz tima nabijao je index 25+, tako da ne znam hah
Ja 213 i sad silb i zizic
Koga si ti sve imao brate kad imaš 213 od 8 igrača?
I ček Žižić već igra? Ja mislio da će ga tek od januara izvesti... mislim znam da nije došao iz drugog EL tima, al opet brzo čini mi se.