U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pseto držim ti palčeve da dobiješ sat!
žižić za erdena izmislio košarku
Dobar je mali, još je par puta imao mismeč ispod koša al ove crnje ne jebu da mu dodaju.
Al prvi minut u igri i gurne tomića sa leđa i zakuca ga u konstrukciju lolo.
Još kad bi nabacio poludistancu kao brat mu, bio bi jedno 30% opasniji u napadu
odličan je žižić, snaći će se fino u nba
jebem vas usta, pobeći ćete mi mnogo. ja sam baš užasan ovo kolo
Wannamaker 2 indeks za 14 minuta... i Tomic 10 za sad... tacno necu preko 160 prebaciti
Pitanje je samo šta stevan ima još u timu, da li će izbiti na 220+ i odmaći nam dobro ili ne.
Dobro, i njega rajs jebucka, ali pitanje je šta je s ostalima.
115+ издали ме сви центри сем усташе Томића. Јебеш ти тим кад те чупа усташа.
код мене од центара 100, од плејева 60, од ових из везног реда 40. мање него што је имао ленгфорд сам. јесам ован баш. округло 200 у овом колу.
Ja sam lagao samo da znate :(
jebem te usta pseto hahah 134 poena imaš, a ja se ponadao da ćemo konačno viđeti kako taj sat izgleda uživo hahah.
ja 178... od petog kola fazon sam konstantno peti... sa izuzetkom onog jednog kad sam bio četvrti pa onda opet pao... al dobro, s obzirom na to da vodim računa da mi je tim u svakom trenutnku bar 20% pravoslavan, nije loše.
Amerikanac Rakim Senders je protiv ekipe Šarunasa Jasikevičijusa doživeo povredu leđa i odsustvovaće sa terena najmanje tri nedelje.
Xd
и спанулис је неизвестан за утакмицу с панатинаикосом.
оде стеван у пичку материну, јок 300 набиј јебем те алава!
најнеповољнији тренутак за узети ленгфорда и најнеповољнији за имати деколоа кад се срозао, али шта је ту је.
Koji sam na tabeli coa aj vidi
Samo dal sam u 10 jebes sve drugo
Ниси. Ја 9, Николас 10. ти 11.
11., николас те пампрчи за једно 20-ак поена.
Solidno kolo, da sam uzeo Dončića umesto Ertela bilo bi odlično. Imao sam tu jednu izmenu slobodnu pošto sam samo dve odradio al nisam verovao da će Dončić na strani imati ovoliko bolji indeks od onog glupandera. Birao sam i između Kuzmića i Tomića i mislio sam da sam se gadno zajebao što nisam Kuzmića uzeo al nije na kraju toliko loše ispalo.
Prvi put imam tim u top100 (98. mesto), bilo bi lepo kad bih se ugurao u top50 do kraja.