Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

1. Aha dobro, znaci nije nerealno da uletim u narednih par kola.

2. Jel zna neko šta je sa Kotijem Klarkom, jel i dalje u Uniksu? Kad se vraća?

3. Ljulj se vratija ne? Donija je friske ribe ne?

4. ljulj bi trebalo da igra, a koti je registrovan za drugi deo sezone, tako da će vrv brzo da se vrati

5. Pa stoji mu krstic majke mu ga nabijem a igrao je cini mi se protiv baskonije znam da sam cepio doncica plus al me pojebo ajon volina

6. Направим тим на фантазинова, кликнем на пријави и врати ме на почетну, али тим није пријављен. Рифрешујем, направим опет тим и опет ништа. И онда видим да је свих 2000 попуњено и да су ставили да можеш да пријавиш неограничен број тимова.

Гледајте само стоку алаву
    http://image.prntscr.com/image/d9349b960d4c4c83a883ea7e0a774356.png

Па овај са двеста тимова није могао мање од два сата да потроши па све да је кликтао без гледања :Д

7. Nagrada 100 dinara pa jebemti

8. Još ako imaš isto kao Petar Petrović, i delite 100 dinara na jednake delove xD

9. Pa kolika je nagrada za prvih 5? Jbt znaš kad bih se mučio više od 5 timova da pravim, pa jedino da je nagrada nekih 100000 rsd

10. Првих 20 добија 100 динара ТУРНИРСКОГ новца лол

11. Phaha, pa da prvih 20 timova bude njegovo, lik dobija 2000 dinara turnirskog novca, hahaha kakvo bespotrebno mučenje

Nego Stevice, podseti me kragujevac prošli put na ovaj fantazinova, pa se setih da tamo imam nalog, je l' su sad sve plaćeni turniri, odnosno moraš da imaš uplaćenog novca da bi igrao? Znam da su u početku bili neki besplatni turniri, međutim ne videh nijedan prošli put

12. Него, да се вратимо ми овој нашој лиги. Прошло коло сам само тако убо с избацивањем Јуда и Параховског и убацивањем Кузмића и Томића. Сад сам вратио Јуда одмах, избацио Веселог. Избацио сам и Ајона и Ханиката, а убацио Рада и Брендона Пола, ваљда ми се неће обити од главу слушање Еурохупса.

Желео сам и Рајса да избацим, али нема се више измена.

13. Jebote gledao danas sta ima i reko posle cu da napravim izmene i zaboravim. Pu jebem ti a bas sam snimio trojicu koji ce da izgrme danas

14. E da, je l' koristiš onaj fantasy tool na eurohoopsu?

15. Hahahah pa jel realno da sam 5-10min zakasnio??

16. Имаш бесплатне за свако коло Евролиге. Ја ту некад забодем топ 20 и онда с тим парама редовно издувам курац на овим што се плаћају. Буде и за НБА понекад бесплатан, ал ретко у последње време, колико сам приметио.

17. И за ПЛ и ЛШ имају бесплатни, ЛШ не играм уопште, а ПЛ углавном направим и нервирам се, јер ми никако не успева да убодем довољно играча.

18. Не знам шта је тај тул, али обично прочитам текст оног лика што води тим и сваке недеље пише кога избацује и кога убацује.

19. Da, čitam i ja taj i onog španca što sam mu pisao na evroligi, nego nisam se mnogo udubljivao u taj tul, pa reko da vidim da li ga je neko koristio i pomaže li šta

20. Mislim da si pogodio sa Polom :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.