Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne znam, ali nije mi sigurno baš ni da mu cvetaju ruže, mada možda hoće Ž da PRODUŽI KLUPU jebiga vrti 8 igrača a turki ligi super je teška ko crna zemlja isto.
Можда ће Весели поново у НБА? Неко је прич'о о томе овде већ.
Kakav kurac Veseli ne može ni na Simona Kapitena
Simon >> Veseli
Ali koji bi to svrš bio da se vrati Kalina, a da Mitrovića pošaljemo u Karpoš sokoli.
Veseli u NBA lol
Više je Benet četvorka (mada može i na tricu), možda će Antić da nastrada. A možda su im potrebna četvorica igrača koji igraju pod košem. Ili možda vide da, čim se Zvezda, ovako silna i moćna, pojačava novim crncem, moraju i oni da dodaju još jednog.
Па јбг, Симоновић ове сезоне бива биран у прву петорку Евролиге сиг. :Д
A hoće i Benet da se poturči kao Bobi Dikson i koje će ime onda da dobije? Ja predlažem Abdul Bajram.
Veseli ako se poturci mogao bi da uzme ime kao npr Dernek Senluk ili Asik
edit
Ne samo je Asikovati - Veseliti se, valjda
hahahahha jaoj majko mila
http://image.prntscr.com/image/fdb4c8d977cf4692a6eee68102e65a94.png
За те паре си могао да купиш пешеседам Јангова код Кинеза, а имао је више од те тројице заједно.
Brt zizica sam uzeo od prvog kola, prvo je imao fazon 11 a drugo 20 i max rast ova puta i sad se upuvao. A barnjani je malo zaigrao proslo kolo i imao odlican indeks s obzirom na minutazu, uzevsi u obzir to i da ide na darusafaku koja kao lose brani centre reko aj da mu dam opet sansu. Govno. A meklin je ostao jer nisam imao vise izmena upamprcio sam dekoloa
Ма јасно ми је како то иде кад крене све наопако, само ми било погодно да направим скеч на рачун оних "имаш исти такав код Кинеза, за трипут мање пара" ликова.
a znam da nisi mislio ozbiljno al sam se solidno iznervirao prosuse mi 15 kredita cas posla a treba mi 3 kola da nakupim toliko :(
Kakva tragedija će biti u ovom kolu, auuuu
imas li brendona pola xd
Jok ti imaš, sem lengforda i dekoloa niko ništa jebenti
znao sam hahahah ja cekam gaudloka da me povadi xddd
Никад више све центре из 4 турске екипе. Никад.
146 poena... čekam Rudija Fernandeza i Derika Brauna... Dekolo, Kuzmić, Wannamaker i Lengford odlični... ostali... ili prejadno ili kao Teodosić ispod prosjeka... Simon me naročito zajebao, jer fazon da nije imao izgubljenih lopti i da ga nijesu izblokirali 50 puta donio bi mi sigurno 15+ kredita, al šta ima veze