Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ja ću imati 90...
Како јебему
Зар Браун не игра?
Lengford i Dekolo koliko, 60-ak, a ovamo ljulj u minusu, pol u minusu, žižić u minusu, tajus 10-ak, meli 5 čini mi se, singlton, džejms i ajon će ako nastave ovako zbirno imati 15 taman da dobacim do 90. Ne znam ni sam kako, rasulo u timu potpuno.
Dobro, nije ljulj završio partiju, ali svakako neće izaći ni preko 10.
Igra braun, najbolje i on da mi je ostao u timu, mada ništa bolji nisu ovi moji haha. Poklopi se ovako, valjda neće opet da bude ovako nesrećno kolo.
Onaj španac sa euroleague.net što piše onaj članak o fantaziju i svom timu koji vodi, kako izbaci nekog pleja tako taj ojebe bukvalno, istera džejmsa, džejms 30+, sad istera dončića, ovaj 20 za poluvreme, ahahahh
Сад видим Љуљових -2 на полувремену... А маћи Словенац игра као прекаљени ас што би рекли, не знам зашто га игноришем који курац.
Ljulj -6, aahahahh to je to, ispisujem se.
ja ubacio dzejmsa umesto doncica hahahaha carujem ovom igrom
Koliko glupandera imam jebemti
Ja bih ubacio Dončića vrlo rado, ali me uvijek frka da će imati ograničene minute i ulogu (naročito u tijesnim utakmicama i situacijama) jer Ljulj ima ogroman kredit u Realu jbg.
Nemoj me i ti jebati sad, jeste sigurno imaš -10 od pet igrača. Au, ne ponovilo se.
xd otprilike si opisao danasnju utakmicu a burazer ima skoro tripl dabl i indeks preko 30
Izvuče me malo ova penal završnica na PAO-Efes, izađe Ertel na 10 nekako
i mene nabi dzejms dvajes, preci cu 100
a gaudlok sa 18 sisao na 11 serem mu se u usta nit skokova nit asistencija
Колико имаш, Млато? Ја сам врло задовољан овим колом, 196.
Au jebemti.
'ajde poz, nema svrhe više, u jednom kolu sam usrao sve.
Oko 165
Zajebao sam se što sam Brauna izbacio, ne toliko zbog njegove izmene (Ajon) nego što mi je onda ostao Tomić, umesto njega sam mislio Plajsa al nisam smeo na kraju zbog Atamana ludog.
Могао си и мало горе, али задовољан сам џд