Hhah probudili mi se Rudi i Braun na kraju za 180 poena. Nije loše nimalo... drugi u ovom kolu, a pretendujem u sljedećem i na prvo mjesto jer sam doveo Bogdana Bogdanovića kojem je ono pretposljednje kolo baš sjebalo vrijednost.
како ћу изјебати све сад ако је ово нека навлакуша, остављам синглтона и узимам веселог и уз веселог неког јефтиног центра морам да убацим, најближи сам огастину, јао јао жељко јебаћу ти семе.
ево све сам усрао, чешем се да ли огастин/мачван/рад на центру, и на бековским позицијама датоме/богдан/клејбурн, и сад ништа не знам, још ми као опција наједном искаче гаудлок, избацићу синглтона па нека убаци 30, јебеш му матер.
Pa jedem ja govna, baš zato što je toliko logično ostaviti singltona, zato ga izbacujem, ionako kad se vodim logikom pojedem govna. A nisam smeo gaudloka da uzmem, ali imam neki osećaj da će imati 20 večeras, pa išao sa klejburnom, on je kao sigurica za 15-ak makar.
Pa jasno jer igra sa darušafakom (dačkom što bi rekao onaj debil), ali nikad se ne zna s njim da l' će imati 3 ili 33. Zato ga i ne uzimam u razmatranje nešto češće.
Hhah probudili mi se Rudi i Braun na kraju za 180 poena. Nije loše nimalo... drugi u ovom kolu, a pretendujem u sljedećem i na prvo mjesto jer sam doveo Bogdana Bogdanovića kojem je ono pretposljednje kolo baš sjebalo vrijednost.
Faverani potpisao za Barsu.
I Aleks Kirk za Efes
дорси отеран из барселоне, можда би томић био солидан избор сад док се не уклопи фаверани, јер је једини центар практично.
лапровитола у басконији, то ће бити солидно јефтин избор за плеја, само док се ухода мало.
Вероватно ће свако ко се још бави овим видети и сам, али за сваки случај да напишем, Јудо неће играти изгледа.
како ћу изјебати све сад ако је ово нека навлакуша, остављам синглтона и узимам веселог и уз веселог неког јефтиног центра морам да убацим, најближи сам огастину, јао јао жељко јебаћу ти семе.
Ja sad zbog Judoa moram da ostavim Tomića, nek mi je Bog u pomoći.
Najbolji tim mi je bio preljep pred ovo kolo, sad sam i njega morao da tumbam.
ја чак и разматрао томића за ово коло, сумњам да ће фаверани играти више од 5-6 минута.
Ја избацио Ларкина и Јудоа, убацио Вонамејкера и Данстона, и имам 60 кредита још у штеку и немам представу кога да избацим.
Не свиђа ми се што је Вонамејкер везао две од 25, не знам да ли ће баш и трећу бити тако добар.
ево све сам усрао, чешем се да ли огастин/мачван/рад на центру, и на бековским позицијама датоме/богдан/клејбурн, и сад ништа не знам, још ми као опција наједном искаче гаудлок, избацићу синглтона па нека убаци 30, јебеш му матер.
богдан, клејбурн и огастин у тим
синглтон, пол и жижић ван.
аупичкуматерину, потенцијални зајеб - отприлике 30 индекса.
А ја избацио Клејбурна, а оставио Синглтона. То може сад на обе стране да оде, за смањење разлике или прављење још веће.
Значи, Вонамејкер, Богдан, Данстон ин, Ларкин, Клејбурн, Јудо аут.
Требало би да ме брине Паова одбрана, али вероватно ће форсирати Богдан и имам осећај да би судије могле лако да свирају фаулове.
Pa jedem ja govna, baš zato što je toliko logično ostaviti singltona, zato ga izbacujem, ionako kad se vodim logikom pojedem govna. A nisam smeo gaudloka da uzmem, ali imam neki osećaj da će imati 20 večeras, pa išao sa klejburnom, on je kao sigurica za 15-ak makar.
+1 na to za bogdana, isto razmišljanje.
Е, да, Параховски би могао да избије на 30+, али није ми превише сигуран.
Pa jasno jer igra sa darušafakom (dačkom što bi rekao onaj debil), ali nikad se ne zna s njim da l' će imati 3 ili 33. Zato ga i ne uzimam u razmatranje nešto češće.
Bravo debilu, kontriraj ti zdravom razumu, nemoj singltona da zadržiš, izbaci ga, koji će ti kurac.
To ti je jako glup potez, da.
Meni najveća dilema bila Klajburn ili Bogdan, uzeo Klajburna.
Ау, Мели већ 20. Узео сам га за други тим, а овде се водио Млатином сигурицом Данстоном, Млато, надам се да си у праву за њега.