Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Teodosić mi je povrijeđen... nek idu u kurac više... taman povezao 2-3 kola bez povreda i sad ovo sranje. mrš bre
Stec, pa mislim da će dobar biti Danston, al kad već biraš između njih dvojice zar nije logičnije da uzmeš Melija kog ubaciš jednom i ne vadiš ga duže vreme, nego Danstona zbog jedne utakmice. Slobodno potroši te kredite nekad :)
I ja izbacio Judoa i Klejburna, ubacio Kuzmića i Bogdana, falilo mi manje od jednog poena za Ljulja, ali i bolje možda, da ne ostajem bez kredita, a on nešto ne briljira u poslednje vreme. Mada Žalgiris će da natrpa sigurno jbg
Ko ima judoa ja imam
Nisam ni menjao nista nek se teraju u kurac
Хаха, а стварно свако мало оставим у штеку једног доброг играча. Али нисам га због кредита искулирао, него сам рачунао да није толико сигуран, солидна сигурносна процена, нема шта.
A dobro, ostade na tih 20, mislim da tu ne gubiš ništa.
Ostade, trinkijeri pička. A ovamo dekolo može da igra iako je 20 razlike, meli ne može, ma jeste.
Na kraju je ipak bila ispravna moja (ne)logika sa singltonom, do jaja xd
Nisam se ovome nadao od Džejmsa
za sad de kolo i bogdan mi samo završili... 50 poena od njih dvojice, mada je Bogdan mogao to malo bolje realno...
Bogdan odigrao taman toliko da zadrži cenu, moglo je i bolje ali jbg, biće. Zadovoljan sam na kraju što sam se ipak rešio singltona iako nije delovalo dobro na početku, a majk džejms mi ostaje u timu dok ne nagura cenu od koje je počeo, nekih 65 je koštao čini mi se, solidna investicija je bio na 35.
Биће лоше коло изгледа. убо сам Мелија и Гаудлока, ал сам их убацио у онај небитан тим.
Imam dzejmsa, dekoloa i gaudloka ali imam i judoa hahaha da sam pravio izmene usao bi meli umesto crnca i top al boli me kurac svakako sam u depresiji nekoj(iako depresija ne postoji)
Kako sipa faverani, hahah, jako gotivan burazer, biće u mom timu pre tomića svakako
Ti si rekao da nece dobiti vise od 6-7min
Kad je Tomić debilčina
Pošteno, nisam očekivao ni toliko, mislio sam da će igrati otprilike kao ovaj aleks kirk u prvoj utakmici za efes, evo njega na nepunih 5... Ali faverani me je baš prijatno iznenadio.
Edit: Mada da, ima tu i do tomića, napravio brza tri faula debil i praktično ništa sem toga.
130 + 4, s obzirom na to da sam u prethodnom kolu imao jadnih 130, za sad i nije loše.
Ја прилично лоших 114 + 3.
I ja sam tu negde na 126+4, sa moronom Tomićem