OPŠTA MOBILIZACIJA POD BARJAKOM BOBA ROCKA - TREĆI vukajlijaški USTANAK POČINJE!

1. Shvati to ozbiljno.

2. Chekaj ti mi sad kazhes da shvatim ozbiljno, a za moj garderober si thoolao pa shta da radim shta da radim

3. Chekaj ti mi sad kazhes da shvatim ozbiljno, a za moj garderober si thoolao pa shta da radim shta da radim
    https://i.ytimg.com/vi/gJZ0xZuW7mw/hqdefault.jpg
    BACI JEDNU BOMBU

4. Kako mislish da povedesh revoluciju sa 0,94% glasova usput vodeci lichne ratove sa nebitnim likovima gubish komaps svrhu i cilj shto je bilo ochekivano od 2 definis autora

5. Ti isti protiv kojih ratujem ujedno predstavljaju i smetnju revoluciji, pa će njihovom eliminacijom kasnije sve ići glatko i duplo brže, čime se nadoknadjuje vreme utrošeno na tebe i sličnu vegetaciju

6. Sam si se eliminirao, gadjao si bombom u stablo, ona se odbila i pala natrag u tvoj kanal. Veoma biljojedna smrt, Bomby

7. ahhahah sandokan jebeni,to je to

8. Bobe razmišljao sam o tebi. Njah si jbg, preslabo ovo. Samo je Samhain kidao kao Bob a ovi posle njega su sve lošiji i lošiji, paninaro, Luks itd
    Ovo ti nije čak ni za ban, neka te nek se Bombas zanima. A i ti, oćeš revoluciju uhvatio se Tilma pa zajebavaš li nas brate

9. a revolucija tema se spontano sama gasi, strašno, ovo nikad nije bilo

10. Ma kerov kurac. Da oće bar Cara da dodje

11. T U G I TZ A
    U
    G
    I
    TZ
    A

12. kažem ja da je prištevac verovatno, samo on može da bude ovako prazan i bljutav, a kao koprca se nešto

13. Bljutav je izmišljena reč
    Ako je Prištevac treba ga utucati ko jarca. Ima 1300 duplih jbt da l ima rl

14. pitate me zasto volim bohora

citaj gore

15. Hay ja sam sandokan, bavim se rapom amaterski

16. Bohore pa dal si mogo da nadješ ovu raspalu polovnjaču da te protežira, jebote ispod svake časti zaista. Izgubio si svaki kredibilitet ako si ga uopšte ikad i imao. Zapitaj se koliko bi je upotrebljavao kao oružje u konfliktu da nije moderatorka, pa češ sam da shvatiš ono "kakav sam ja čovek". Nulo

17. nulo? jel se tako izražava jedan bob rok

18. Kozmos pripazi sebe jer je dobio podrshku od vidjhenijih chlanova sajtoa poput Thilmo i Olynick.

19. Jbt sad sam jos i Bob, laskate mi

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.