OPŠTA MOBILIZACIJA POD BARJAKOM BOBA ROCKA - TREĆI vukajlijaški USTANAK POČINJE!

1. ahahahaha thilmo ahahahaha

2. Nulo hahaha solidan šuk
    Brate nisam ti ja kriv što si pokušao da preuzmeš identitet razarača a nastupio kao pička

3. Prištevac ovo poredjenje ti nije kompliment jbg

4. Slažem se da nikad nije bilo, jer nikad nije bilo ni da iskompleksirana klimaks tetkica moderiše u udbaškom stilu i banuje ljude više i češće nego Kostić onomad. Srećom pa na sajtu nema više od 20 aktivnih pa su razmere katastrofe koju ti napraviš svaki put kada odlučiš da se angažuješ kao moderator daleko manje nego što bi bile da je neka 2011ta, no tada ti tu gde si sad ne bi mogla ni da prismrdiš. Uzgred, da znaš da 95% sajta ne može da te smisli i da svima redom ideš na kurac najstrašnije, ali te istovremeno doživljavaju toliko nebitnom da neće da se cimaju ni temu da otvore gde bi se prodiskutovalo o tvom moderisanju. U fazonu glupa babo teraj se u kurac

5. U fazonu glupa babo teraj se u kurac

Kunem ti se u krst da jače može moja sestričina od 4 godine

6. ima tema, bobe, gvozden otvorio, bilo i glasanje

7. ne kuni se u krst ko ciganka

8. Hahah kakav komedijaški tandem, dodje Bohić sa teta Kozmom mu, iznapušava te najopuštenije jer iznad njega stoji teta Kozma i preti bananom ako se usudiš da mu odgovoriš. Cirkus

9. Ja sam vernik brt
    Jebo te konj sa onolikom kurčinom XD

10. ej, izvini, nije gvozden nego celt, al posle mu se smejali što mu predražinjo jebo ženu pa više ga nema
    http://vukajlija.com/forum/teme/70364-peticija-za-razmodovanje-svetlane-takodje-poznate-kao-kosmopolita

11. Nisi ti pravi Bob, razocaran sam ali ne mogu reci da nisam ocekivao

12. Nisam te napusio. Rekao da si podbacio i da nisi zaslužio da budeš Bobrok

13. hah kakva bre revolucija, ajde bre liče:)

14. ej, izvini, nije gvozden nego celt, al posle mu se smejali što mu predražinjo jebo ženu pa više ga nema

mene si banovala zbog ovako neceg

15. labokv, ti si beše otišao sa sajta zauvek?

16. ah hnju children of d revolushn

17. revolucija da kosmopolita ne odabira više GOWNO strajakg defke kako ne bih imao nagon za povraćanjem i kako bi mi Tanatos ne bi išao u plus kvintilion, više nego kad čitam Brusove komentare po fejsbuku

18. Eh zlatna vremena...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.