Prijava

burazeru Dražo, ja sada živim bolji život nego ranije, i mogu reći da mi ništa ne fali, pa ni novac
ali jebiga, činjenica je da uz popovi i zarađivanje moraju stojati navodnici
oni ne kopaju, ne oru, ne završavaju škole koje su teške, bogosloviju svako završi ko upiše
država dosta u njih ulaže jer je modernizovano hrišćanstvo i propoveda se
naravno, i ja sam vernik i verujem u Boga, ali imam drugara koji je sa mnom išao u razred, u osnovnu i sad je pop
lik je prolazio tipa 3,00 u osnovnoj brate, po meni nije za nekog ko će sutra slušati kako mu se neko ispoveda, niti bih mu se u životu ispovedao i tražio neki oprost, a već je bio na Nijagari, mestu gde ću ja otići posle 5 godina rmbanja u inostranstvu

Znaci docepao si se Nemacke, a?

idem za 2 nedelje do Štutgarta da polažem ispit i ako položim krećem da radim
mada i ako ne položim radim, ali s manjom platom i imam obavezu da ponovo polažem

Bio sam u Stutgartu, ali ne znam kako to tebi moze da koristi, nemam neki savet da ti dam konkretan

možeš mi samo reći gde si tačno bio, da dođem na isto mesto i poljubim stub na koji si se naslonio ili stazu kojom si prošao, značiće mi <3

-Људи не морају цркви ни динар дати читав живот (а баш они који и не дају нити су икад цркви пришли, највише и причају о томе како им попови отимају).
-Теолошки факултет је јако тежак.
-Има лоших попова као и лоших доктора, професора, смећара итд. Реално та прича о поповима и аудијима је потекла од Атеиста Србије на нету па се сви накачили на то, а реално мали проценат свештеника је у неком луксузу.
Поп у мом граду вози југа корала :)

Klajslele, u Königstraße ulazna vrata od H&M, tu mislim da sam se bio naslonio

nijedan pop ili svestenik ne bi smeo da bude djubre ili lopina, s obzirom na to da propovedaju narodu kako treba da se zivi skromno i umereno od svega, uglavnom su oni prvi koji zderu i piju neumereno....da ne idemo dalje o cenovnicima popova itd...pre bi reko da je manjina onih svestenih lica koja su postena i cestita.

prica o audijima nije potekla od nikakvih ateista srbije nego je to cinjenica...zar onaj koji propoveda neku skromnos mora da se vozi u audiju i mercedesu od blizu 100k evra? zar mu audi a4 ili skoda superb nisu dovoljno luksuzni?

sta reci o kacavendi koji covek zivi u kuci od zlata, i to bukvalno od zlata, gde postoji snimak kako lize bradavicu liku i opet ga niko iz te iste crkve ne napada, pa pu mater im jebem da im jebem, a i glupavom narodu koju crkvu brani makar sta da uradi....da se razumemo, u veru i pravoslavlje i sve ostalo ljudima koji veruju ne diram, i sam poticem iz takve porodice, al averidz srbi ne umeju da razdvoje veru od crkve kao institucije koja sluzi za otimanje para

Pezos brate, nemoj se raskucavati, vidiš da je jedini Dražin argument taj da se najviše bune oni koji nisu dinar dali crkvi bla bla... I taj da njegov pop vozi Korala. Kapiram da to nije pop, nego onaj crkvenjak hahahaha... Nema argumenata tipa koliko zarađuju i kako.

A i šta koji kurac, lik baca udicu da bi ga neko primetio i nastavio diskusiju s njim, a više je mica nego lik za svađu.

Крајслер, боли ме курчина и за вас све и за овај сајт, и за вашу "дискусију".
А ви сте започели ту тему, не ја, ал изгледа да ти смета другачије мишљење, па ти је аргумент да сам паћеник који оће да се дописује на неком паћеничком сајт. Запитај се какав си ти паћеник кад имаш другаре на овом сајту.

Kako možeš Klajslel da čitaš kao Krajsler nije mi jasno. To je kao kad bih ja tebe zvao Čuča Driža :'(

Treba mi jedna ratna, ruska, kako oni idu i nose kapetana pa grune granata sve im noge poodbija i pukne granata u tenk i pobije sve, kapetan ima rupu na čelu, onako sjebana pjesma, poremećena, baš je pretužna da zaplačeš al rusi pjevaju ko da je nova godina

Да није ова? Тенковска је, просвирало му главу, пева Рус у вишегласју, онако жалосно.
https://www.youtube.com/watch?v=1p0zgT2HzuM

Човече, која су то била времена, који су то били људи... Милиони мртви, и даље њихови другови јуришају, води их вера у звезду, демократију ил свастику, јбг, сви до једног да изгину, имали веру у нешто, борили се до последњег даха, живот се давао за веровање. А ово сад, гњецаво, никакво, ни у шта не верује, нема снаге, само би јело и срало. Мајке ми, кренуле ми сад сузе на очи кад сам слушао ову руску песму, а и да слушам неку мотивациону за Вермахт, и то би ми легло. Само да није ово сад срање, поп-химне, типа, буди оно што јеси, карпе дием, оу је. Мршћите, говнари.

Колико волим ове козачке пјесме