U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
jedan od ovih u komentarima je armin 99%
sad cita iz offa i brise majonezu sa face haha
Ferenc ljuto vole
Najbolja
15.03.2017. 18:27
BELOG...ZA CIRKUS!!!
Olly za koga glasujes?
*majonez
*Simić
*tjesteninac hahaha
ahahahah
ahahaahahahahaha
jel ima trece srbije sad?...bio sam u toj stranci prosle godine ali i tad me mrzelo da glasam
Postoji, najnizi oblici zivota, to je ovaj sto je podneo prijavu protiv Belog
jel ima trece srbije sad?...bio sam u toj stranci prosle godine ali i tad me mrzelo da glasam
pre 2 minuta
Bas na ovo sam mislio kad sam rekao da ce beli u jajama da digne izlaznost
smejte se sad kolko ocete al ja za mesec dana u prostorijama mesnog odbora pecenja i piva kolko oces slavicemo danima, da ne pominjem posle godine uzivanja, naravno uzivace ko hoce da radi, sigurno ne bombas i njegovi drugari koji su dobijali sve na ruke i unistili ovu zemlju pa sad mi moramo da trpimo linc naroda za neophodno smanjenje plata i penzija inace bi bankrotirali zbog sramnih kradja gore navedenih, ali jednoga dana bicemo i mi na pravom putu, a od aprila idemo samo jos BRZE BOLJE JACE
ne mesaj glasove u svojoj glavi sa znanjem
https://www.youtube.com/watch?v=z1aW22zmZDI
Jel u ovom klipu izjavljuju da je vucic morao da jede ne znam kajganu sa poda ili tako nesto, neko ponizavanje od strane Seselja je u pitanju?
Gledao sam nesto malo, kaze brka Vucica Seselj ozenio da prikriju da je peder :)
ahahaha kako ga jebe Brkic brutalno, nije to sa jajima
bice pecenja i piva
Haha kolko je odvaljen Vlado lolo
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=641731362677517&id=298759560308034