Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. jedan od ovih u komentarima je armin 99%

2. sad cita iz offa i brise majonezu sa face haha

3. Ferenc ljuto vole

4. Najbolja
    15.03.2017. 18:27
    BELOG...ZA CIRKUS!!!

5. Olly za koga glasujes?

6. *tjesteninac hahaha

7. jel ima trece srbije sad?...bio sam u toj stranci prosle godine ali i tad me mrzelo da glasam

8. Postoji, najnizi oblici zivota, to je ovaj sto je podneo prijavu protiv Belog

9. ollanik
    jel ima trece srbije sad?...bio sam u toj stranci prosle godine ali i tad me mrzelo da glasam

pre 2 minuta

Bas na ovo sam mislio kad sam rekao da ce beli u jajama da digne izlaznost

10. smejte se sad kolko ocete al ja za mesec dana u prostorijama mesnog odbora pecenja i piva kolko oces slavicemo danima, da ne pominjem posle godine uzivanja, naravno uzivace ko hoce da radi, sigurno ne bombas i njegovi drugari koji su dobijali sve na ruke i unistili ovu zemlju pa sad mi moramo da trpimo linc naroda za neophodno smanjenje plata i penzija inace bi bankrotirali zbog sramnih kradja gore navedenih, ali jednoga dana bicemo i mi na pravom putu, a od aprila idemo samo jos BRZE BOLJE JACE

11. ne mesaj glasove u svojoj glavi sa znanjem

12. Jel u ovom klipu izjavljuju da je vucic morao da jede ne znam kajganu sa poda ili tako nesto, neko ponizavanje od strane Seselja je u pitanju?

Gledao sam nesto malo, kaze brka Vucica Seselj ozenio da prikriju da je peder :)

13. ahahaha kako ga jebe Brkic brutalno, nije to sa jajima

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.