Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Scouser
    pomalo ogranicen

Taman da je 100% mentol, uspeo je da razdrma apstinente. Bar 20% od onih koji nikada ne izlaze jer nemaju za koga da glasaju će sada izaći samo da uveličaju sprdnju
    Nadam se da nisu svi mladi odustali od života u SRB i da im je samo cilj da odu u pm što dalje i ostave SRB ovim debilima.
    Prvog aprila se taman vraćam u SRB. Već sam "postrojio" sve penzose u familiji da ne jedu g... nego da pitaju, ne mene, nego unuke za koga da glasaju. U protivnom će da žive od penzije koju im ostavio ovaj derpe a ne od moje pomoći.

2. ma ok razumem ja sve, samo konstatujem sta mi je preneo..

al opet ne razumem sta imamo konkretno od tog "velicanja sprdnje" osim sto pojedinci uplacuju 500-1000din na pobedu belog i tako darujuci kladionici novac

3. Kad bi samo svi normalni mobilisali penzionere iz svoje porodice bila bi to druga priča... Moja baba ima 78 godina, 4 škole osnovne i 3 kanala na televizoru. Naivna je i povodljiva ko većina penzosa. Htela da glasa za Vučića jer dobila od sns-a preko penzionerskog udruženja dečije rukavice a kaže da su im obećali i papuče !
    Ovako lepo samnom pod ruku i na glasanje.. da joj kažem koji broj da zaokruži jer ostale kandidate ni ne zne osim vučića.

4. ili ih demobilisati..vezivanje, zakljucavanje, jastuk..

5. Penzioneri izlapeli matori govnari a balavci od 18god sto se pale ma razne price su ok daj nemojte jebeno zajebavati

6. Licemeri ste teski, ali to nije bitno jer od aprila idemo jos BRZE JACE BOLJE

7. Slažem sa za 18 godišnje balavce, ali oni bar imaju neku širu sliku i više izvora informisanja. Sigurno nisu ni svi penzioneri izlapeli i ograničeni ko moja baba, ali generalno su jako naivni a svi izlaze na izbore jer to im je jedna od retkih prilika da se osećaju bitni.

8. penzioneri su govna to je činjenica

9. neko spominje da su studenti govna, može biti, al penzioneri gamad teška drkaju mlohave kurčeve na tita slobu dačića jna usta ih žvalava jebem

10. MLOHAV
    L
    O
    H
    A
    V

odlična reč inače

11. Taman da je 100% mentol, uspeo je da razdrma apstinente. Bar 20% od onih koji nikada ne izlaze jer nemaju za koga da glasaju će sada izaći samo da uveličaju sprdnju

Има један проблем са његовим гласачима. Сви који подржавају Белог, поготово ако су апстиненти, сигурно ће преспавати гласање, јер суботњи клабинг. А пензоси навикли да устају рано.

12. јер је познато да избори трају до 10 ујутру.

13. i drogiraju se,pa ce zaboraviti i sta je glasanje,a ne za koga treba da glasaju

14. Ацо, да гласање траје до поноћи, мрзело би их да излазе напоље или да долазе кући. Баш ови што су тек пунолетни, а тек студенти неће да мрдну дупетом да гласају.

Онако, џумбуса ради, волео бих да Бели направи пометњу јер јебеш ти политичара који се плаши да ће му гласове преотети анонимус из Младеновца који се зајебава, али нешто не верујем да ће хистерија са Интернета бити и реализована.

15. ja cu za belog.onaj mali snob jeremic kod mene definitivno otpada

16. Па то је заправо ок тврдња, али нема неке везе са суботњим изласком, сложићеш се.

Исто очекујем, али ко би га знао, ако успе да анимира такав тип гласача да ипак изађу и заокруже га како би се ругали комплетној политичкој гарнитури - до јаја, његова мисија ће бити успешна.

17. Internet favorizovanje opozicije stvorilo je do smrti odanu armiju sns-ovaca.

Ima li još ko ovde da glasa sa Vučića najvećim delom zbog toga jer mu je pun kurac fora "kakav je sendvič botino" "pičkousti" i slično.

Verujte mi hispterska internet opozicijo, vaše crybaby spike o sns i Vučiću nateraće sve više i više trolova da glasa za sns samo da bi vama para kiptela iz ušiju.

Svaku pobedu Vučića i sns-a doživljavaću žešće nego vi svaku Djokovićevu.

I samo da znate, ovo nije kraj mog bunta prema žutoj patkičarskoj omladini: ne fali mi mnogo da mi pukne film i učlanim se u sns.

Pozdrav do narednog čitanja.

18. Дај нека се неко осврне на маестрово напредњаштво овде, упире се из петних жила недељама већ да извуче бар неку реакцију, било шта, нико га не јебе ни два посто, озбиљније схватају армина кад дође и напише "брже, боље, јаче" него њега.

19. KAKITIJE SENDIČ BOTINO

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.