Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Bosko Simic
    kako penite i palite pasose kad vam vucic utera kurcinu u supak i otrese sve u prvom krugu kao sto hoce.

Vidiš kako razmišljaš na nivou kišne gliste?
    Primer 1...ja i ne živim u SRB i po tebi bi treblo da me boli tuki. Pravi Srbin misli i na one koji dolaze posle njega. Na unuke i praunuke. Šta će da ostane od Srbije ako krezavi sve prodaju i zaduže je kao Grčku? Treba li tvoja-moja deca-unuci da zbog toga budu roblje nekoj Merkel ili sl?
    Primer 2... matematika je čudo. Malo proguglaj pa vidi kako procenti idu čudnom progresijom kada se promenjiva zvana broj izašlih poveća a nije iz tvog tabora. Dakle? Drugi krug je svakako moguć i bez Belog a sa njim skoro izvestan.
    Primer 3... kako ti misliš da gledaš kako mi penimo...zamisli koliko bi volelo da vidi AV kako guta apaurine zbog ulaska u drugi krug sa npr Belim????
    Nikada ne potcenjuj inat u Srbiji!

Samo jako!

2. kad sam pricao pre par godina i jace ortacima u fazonu e ajde da napravimo neku stranku koja ce da obrne na sprdacinu dok je cvetao drugi talas ekspanzije interneta srbijom, idemo fb bombardujemo ljude postovima kao sto to radi pujo trenutno samo umereno ne toliko vulgarno, skupimo par hiljada potpisa prvenstveno od taze punoletnih koje boli kurac za politiku i forsiramo pricu da kao ce se borimo za legalizaciju marihuane, neograniceno radno vreme kafica, jeftiniji internet za porodice koje imaju studente, iz budzeta finansiranje operacija i transplatacija organa stavec u stranim zemljama za one koji ne mogu da priuste i te munje na sta se omladina lozi, verujem da bi sad jedan od nas bio predsednicki kandidat lol
    Sto dalje znaci da bi samo retard glasao za nas. Tj, retard student ce da glasa za belog u ovom slucaju ako se istripuje i izadje na izbore.
    Majmun koji radi za 22k-25k mesecno ce da glasa za sadasnjeg diktatora jer je debil i nada se da ce da uspeju njegove kurceve reforme.
    Majmunac radno sposoban bez posla glasa za pickouskok jer vidi na tv kako on otvara fabrike i zaposljava ljude, nema veze sto je minimalac i sto ce sljaka nocnu smenu, jbg, doso danac otvorio firmu bice para da se plate racuni i cigare.
    Retard koji radi za 25k-35k ce takodje da glasa za diktatora jer je debil i misli da mu je bolje jer je pre 3 godine imao platu fazon 2k manje. A cene ostale iste jelte? e slabije malo.
    Retard 40k+ glasa za usranog diktatora jer mu gazda u firmi tako rekao.
    Gazdu boli kurac ko je na vlasti, uvek ce da glasa za najjaceg odnosno trenutnu vlast jer ima dil sa lokalnom samoupravom.
    Ove doktore, inzinjere i akademske gradjane ne svrstavam u ove grupe gore jer cine manjinu glasackog ttela u srbiji.

3. Teco ima to smisla donekle ali mislim da ljudima vise smeta njegova gluma, patetisanje, uzdasi i dramske pauze, otvaranje fabrika koje rade vec 20god i sve to gotovo 24h na tv

Misim i ovi pre njega i ovi posle njega ce raditi isto sa vise ili manje stila pa nije ni bitno..

4. Haha ma da bombi izmisljena radna mesta u preduzecima, ko mlad covek se zaposlis, zaposlis porodicu, placeno drkanje kurca, placeni odmori, posle nekog vremena dobijes i stan eh kako je nekad lepo bilo a ne ovo sad smanjuju nam penzije i plate i za njega da glasam eee

5. BRŽE JAČE BOLJE
    JAČE
    BOLJE

6. TEČA! kad radi tako posteno i savesno sto onda laze svaki dan.kaze da je otvorio 130 hiljada radnih mesta, nije normalan.da li bi mu ljudi sansu ali je ocigledno da je on poremeceni retard koji ce da nas unisti totalno.vidi se kakav je rad institucija, stranacko zaposljavanje.kako to da se stedi a dug se povecava, gde idu pare a niusta se ne ulaze.uvoznicki lobi vlada itd .pa nemoj tu pricu molim te:da se pristedimo da bi nam sutra bilo bolje.

7. /Ахах најјачи су ови пипут Шомијаи Бошка шиптара што као тролују, а уствари гласају психа

8. Primer 2... matematika je čudo. Malo proguglaj pa vidi kako procenti idu čudnom progresijom kada se promenjiva zvana broj izašlih poveća a nije iz tvog tabora. Dakle? Drugi krug je svakako moguć i bez Belog a sa njim skoro izvestan.
    Primer 3... kako ti misliš da gledaš kako mi penimo...zamisli koliko bi volelo da vidi AV kako guta apaurine zbog ulaska u drugi krug sa npr Belim????

Matematika je cudna stvar, ako znas matematiku onda racunaj da ce vas jebati vucic. Na bilo koji nacin, ako preliminarni rezultati pokazuju da se ide u drugi krug pojavice se slobini glasaci haha cekaju tamo u ormanu. Ali i bez kradje ce imati 53 posto minimum

9. Ne znam, meni recimo smeta sto na rts nikako da gostuje veliki gospodin Nenad Canak

10. ko kaže da trolujem lol

11. Ni ja ne trolujem, glasacu za seselja dok je ziv a posle cu da razmislim da li cu nastaviti da podrzavam srs. Ali ce vas vucic svakako jebati(kazem vas jer se ja ne potresam preterano i ne znoje mi se muda na pomen aleksandra vucica ko vama)

12. Shomy23
    BRŽE JAČE BOLJE
    JAČE
    BOLJE

хахахах читам редом и наиђе овај пост и прочитам га онако с пуним интензитетом, узимајући капс у обзир, дакле гласно и помало кроз зубе и заценим се од смеха хахах

13. The Fund-supported program is delivering positive results, underpinning macroeconomic management and structural reforms in Serbia. The economy continues to strengthen, supported by the authorities’ efforts to improve public finances, address structural weaknesses, and strengthen the financial sector. Employment is rising, inflation remains firmly under control, and public debt has started to decline. Full implementation and strong ownership of the reform agenda are critical to consolidate hard-won gains, improve the business climate, and support Serbia’s medium-term growth.

“Significant progress has been made on fiscal consolidation in 2016, on account of strong revenue and ongoing expenditure control. Institutional reforms aim to secure fiscal sustainability and improve public services. Priorities include eliminating domestic arrears, reforming the public administration and wage system, and strengthening public investment management. Further efforts are also needed to minimize fiscal risks through a structuring of unviable state-owned enterprises, especially in the mining, energy, and transportation sectors, while enhancing social safety nets. The authorities are taking steps to strengthen public project appraisal and implementation, and modernize the educational system.

“The reduction in the inflation target reflects improved macroeconomic fundamentals and market confidence. The lower target should support the dinarization strategy and help reduce long-term interest rates. The current cautiously accommodative monetary policy stance remains consistent with the new target.

“Financial sector reforms have strengthened the resilience of the sector. The strategy for resolving nonperforming loans has helped reduce the overall bad loan ratio, and the authorities remain committed to its full implementation, especially with respect to state-owned banks.

“Serbia has achieved notable improvement in the business environment, but more needs to be done to boost investor confidence and medium-term potential growth. Particular efforts should be made to improve the court system, strengthen the quality of the judiciary process, and facilitate the use of effective out-of-court arbitration.”

izvestaj koji mozete naci na sajtu mmf-a, ne verujte propagandi zutih, srbija ide sigurnim korakom napred vodjena mozda bolesnikom, ali bolesnikom koji ce sve uciniti da bude zapamcen kao spasilac srbije, steta sto ljudi oko njega nisu na isti nacin bolesni, ali uci se na greskama polako, sve stabilnije idemo napred i ne sumnjam da cemo za deceniju-dve ziveti u srbiji o kakvoj svi sanjamo, a ka tome od aprila idemo jos BRZE JACE BOLJE
    OGROMAN POZDRAV ZA SHOMY23

14. одакле бре оволика најезда ових освешћених дебила који ће причати зашто и за кога гласати (имају баш праве демократске идеале, затварање баба у подруме и убеђивање других кога да заокруже, лол), који курац сад шта је то одједном, четвртак вече

15. Vucic je glup ko kurac trebao je izbore da raspise na leto kad svi idu na odmore. Naravno da bi naprednjaci dobili direktivu kada da budu kod kuce a drzavne firme ne bi odobravale odmore u tom periodu.

16. Ne znam, zaista, koliko je zastupljen u medijima, ne živim u Srbiji ali kad god imam slobodnog vremena, a to je najčešće na poslu, hah, čitam vesti iz otadžbine. Pitanje je koliki je zapravo bio stvarni spoljni dug zemlje i tada, Šargin navodi da je otprilike dvostruko veći od onog koji se prikazuje javnosti. Verovatno je tako bilo i za vreme dosmanlija, jer objasni mi odakle para za sve to što si naveo, a rasprodata je kompletna društvena svojina prethodno u bescenje? Dok je bilo para od privatizacija, jelo se i pilo, e kad se pojelo, pogodilo se da u tom trenutku Vučić bude izabran, i sad mu svi spočitavaju kako je on zadužio zemlju i uveo je u recesiju. Na nekom su kola morala da se slome, njegova nesreća jeste taj splet okolnosti da su se poklopili zadnji dinar u fioci i pobeda SNS. Samo se bojim da ga ne ubiju kao Zorana, jer je dosta ozbiljno zagrizao

17. Расту тензије, мени Ференца оставите трећег априча

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.