Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. E ajeroplan a zamisli koliko bednu podrsku onda imaju ostali kad vucic ima tako malu

2. Mozak mi je rascepljen, s jedne strane uzasno zelim da skot izdajnicki padne, a s druge da ovaj glupavi narod jos dugo dirindzi u pelenama za 150 evra i krem bananicu

3. Pratim pomalo situaciju sa strane i čini mi se da taj Vučić jedino i nešto radi u toj Srbiji, nije da je kao oni pre njega koji nisu preduzimali baš nikakve mere i nemo posmatrali propadanje sopstvene zemlje i naroda. Koje su uzgred oni sami i izazvali, koliko nesavestan i nemoralan čovek moraš biti da ne uzvratiš toj istoj zemlji bar jedan deo od onoga što si joj preoteo. Dajte mu još 5 godina, jer decenija je neki optimalni minimum da se vide rezultati jedne politike krupnih reformi i većih promena, moj vam je savet. Malo stabilnosti i doslednosti vam ne bi škodilo.

4. I meni isto, s jedne strane zelim da srbija bude normalna drzava(sto nece biti ni sa jankovicem, jeremicem, seseljem, belim, raduletom...) a sa druge zelim da gledam kako penite i palite pasose kad vam vucic utera kurcinu u supak i otrese sve u prvom krugu kao sto hoce.

5. I za koga ja kao djoks stajl da glasam?

Ko ce jeremicu i jankovicu i belom da kontrolise tolika izborna mesta?
    Lesi ce verovatno ds koliko kapiram, a ovoj dvojici?

Lagano moze brda glasova od belog da ode kod d'alesandra

Jedino su radikali tu faktor jer ce izgleda imati kontrolore na apsolutno svakom mestu pa ono, ako su voljni da sprece kradju sprecice, ako nisu jbg u talu su sa "nekima" i bas ih zabole kurac nesto

6. @TEČA!
    Pravoj vladi je dosta i 100 dana a ne 5 godina koliko je ovaj sprcao Srbiji i zadužio je DUPLO od onog što je zatekao.
    Od govana nikad pita!
    Samo jako!

7. Hahah recite mi da je bombi sa naloga teca i ajeroplan, mnogo je ovo matorih buntovnika trash grobarskog romantizma hahah

8. Ja ne palim, uskoro ce i drugi biti popunjen pecatima za poslednjih nekoliko godina...

9. uh kako bi im preletacevic uvalio kurcinu zbog toga najvise glasam za njega, kakvo bi to ponizenje bilo za njih.preveti vucic izgubio od studenta

Е, ово ложење ће сјебати Белог као што је већ сјебало Јанковића. Почели су сви да га развлаче. Једни га својатају, други га оптужују да ради за Вучића, па за Сороша. Он се стварно зајебава, али се политички лешинари не зајебавају. На смену иде претерана подршка или претерано пљување, превише форсирања у медијима ће сморити људе. Једина је предност што се међу последњима кандидовао, кренуо је последњи у кампању па нема никог новог да му преотме славу. Јанковић је у почетку имао више људи, јер не био нешто ново па су се сви наложили на његову причу. Сад и он има понеки аутобус да скупи мало више људи на митинзима.

Јанковић, Јеремић, Радуловић и Обрадовић (као) планирају заједнички митинг опозиције за 30. март, а позвали су и Белог да им се придружи.
    Ако им се придружи - не ваља.
    Ако не оде - опет не ваља.

10. Gde je taj miting 30-og, u sava centru? Xd

11. Јок! У Дому Синдиката. Свира Радуле. Лололо

12. Opozicija pravi miting u pivnici ispod mosta, taman toliko mesta mogu da rezervisu i popune, imaju fore do 9 posle moraju da izadju i ociste lokal ima neka svirka

13. Ахахаха кад издајник изгуби изборе има у Лазу да га спроведу одма, давиће оне џанкије причама како је могао да спречи први светски рат

14. mislim da bi mu bolje bilo da ne ode.on je cini mi se izjavio da mu ne treba nicija podrska ali u svakom slucaju on bi im svima uterao kurcinu da ne bi mogli da se opasulje.karijere bi im otisle u kurac kad bi izgubili od belog

15. BOMBAS I AJEROPLAN KOSULJA BELA SA RUKAVIMA DUGACKIM VAM SE SPREMA

16. Ajeroplane, ne može, to si lepo rekao, kao što i ne može Empire State Building na goloj ledini preko noći. Kakvo je stanje zatekao u državnoj kasi, to samo on zna, ali sudeći prema standardu za vreme vladavine DOS i prvoj meri koju je sproveo po dolasku na vlast- sveobuhvatnoj štednji, pretpostavljam da za sobom nisu ostavili ruže u cvetu već pustoš i paljevinu. I na šta si primoran u takvoj situaciji? Da se zadužiš i rukovodiš ekonomskom politikom onako kako ti kreditor nalaže, jer u suprotnom se zna. Za sto dana ni svinče ne može pošteno da se utovi, a kamoli da od socijalnog slučaja Evrope napraviš Švajcarsku

17. Vučić jeste karijerista, ali se trudi i da ostavi neki rezultat

18. Одакле је уопште потекла та прича о празној каси, плате биле веће, пензије, премије сељацима, дуг државни 40% мањи...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.