Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo sreto da se smiris dok zasednem za komp pa povucem paralelu izmedju 100 jankelinih i 650 vucicevih
@coa brt profesor emeritus haha bas glupo zvuci ovo emeritus ko neki izmisljeni predmet tipa profesor gradjanskog vaspitanja jbg mada priznajem da sam trebao znati to xd
Dekan Pravnog fakulteta, pravi gospodin i intelektualac sa izvanrednom dikcijom koji je podrzao buduceg predsednika republike Srbije, gospodina Aleksandra Vucica.
https://www.youtube.com/watch?v=APV50XKqYec
Sreto ti samo lupas jbg mrzi me da se raspravljam ti kao nekog znas ono vajar, istaknuta umetnica, rok muzicar, porodica mensur i jos 70 ljudi sa fdu. Pa jel neko stvarno misli da rok muzicar treba nekome da bude uzor?
Isto sam mislio da je Fender verzija 2000, ali čini mi se da je samo blago unapređeni model osnovnog prototipa, postalo je jasno kad je izjavio sledeće: " Nije važno da li se okupljaju oko moći ili potencijalne moći". Ahahaha pa jebote.
Armine ostavi meni ove jankeline da razbucam to gajbi uz kafu
Где сам реко да знам вајара, шта причаш?
Ma ne znam sto bi mi njima otvarali oci kad cemo za nedelju dana piti punc iz kristalnih casa i uzivati dok pene ovde po forumu i krive druge za svoje slabosti
JEL UKUSAN SENDVIČ BOTINE ŽUTE
Pa koliko profesora/dekana/rektora odande znas?
Meni je smesno koliko su nade dobili sa jankelom haha odma se vratila ta nadmenost koja ih je krasila godinama, kvazielitizam, kvaziintelektualizam, ali kako ce da udare jako o pod kad ih popisa vucic u prvom krugu sa 53,1% ima danima da uzivamo ovde po forumu, neki ce samo zateceni govoriti pa kako pa sasa nas dragi, dok ce drugi peniti ovde, kako cemo se sladiti ceo april jao hahah
саша јанковић митингује у крагујевцу за 2 сата, након тога пева и владо георгијев, чувени РОК музичар, 'ајде да се скупимо да их гађамо јајима.
али видите да јаја буду домаћа, не са фарме, јер су домаћа жућа, ако ме разумете, хехе.
Haha evo vidim u današnjim večernjim novostima taj spisak na dve strane
biće 60% ne 53 znaš ti kolko je ljudi riknulo od prošlih izbora ima to da se nakupi
Pa koliko profesora/dekana/rektora odande znas?
Наишо сам на пар познатих имена типа Горан Марковић, Љубинка Трговчевић, Миодраг Зец... То је више него што знам са Вучићевог списка. :Д А овог Мрђана Бајића стварно не знам, никад чуо.
Е да, Владимира Павићевића знам исто, био МВП скупштине... нисам ни прешо цео списак.
evo danas jos par krezubih seljaka dalo podrsku
Tu instituciju, najstariju na Balkanu čini više od 120 doktora nauka, profesora Univerziteta, javnih i sportskih ličnosti...
Prof.dr Miljko Ristić, transplatator srca, Prof. dr Branislav Talić, prvi transplatator bubrega u Jugoslaviji, Prof. dr Radan Džodić, jedan od najpoznatijih svetskih hirurga za štitastu žlezdu, Prof. dr Slavica Đukić Dejanović, glumac Mihailo Miša Janketić, umetnici Zafir Hadžimanov i Neša Lutovac, dr Dragan Damjanović, pisac trenutno najprodavanijeg romana u Srbiji "Proročanstvo Nemanjine žene-Sveta Anastasija“ i još njih 70.
U telefonskom razgovoru podršku Aleksandru Vučiću dali su i članovi iz inostranstva, među kojima: Prof. dr Nikolaj Romanovič Palejev (potomak porodice Romanov), Prof. dr Majkl Gojko Pravica, dekan univerziteta Las Vegasa, princ Đorđe Karađorđević, Majkl Blagoje Radenković, dugogodišnji savetnik predsednika Regana, Janko Nikolov Velovski, nekadašnji kandidat za predsednika Bugarske i drugi.
Miodrag Zec me je iskreno razočarao ovim potezom, ali iskreno.
u svim zemljama sveta postoje reči za ljude koji se javno protive sili i rizikuju karijere, tipa: revolucionari, majka hrabrost, ljudi kojima je pravda iznad lične koristi i slično...
ima reči isto i za ljude koji podržavaju autokratske vlasti tipa poltroni, ulizice, ljige i slično...
mada kako kaže fender r2d2 isto je to
http://vukajlija.com/forum/teme/71269-predsjednicki-izbori-u-srbiji-2017-sudar-titana?strana=148#post_3740466
evo sreto ima i baletana