Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Ne svi do jednog, ali kod prvog su se ljudi okupili spontano (da li neki imaju interese, jbg. imaju), kod drugog su došli jer su ucenjeni ili im je data ozbiljna lova da podrže). Ja tu vidim razliku, makar u pristupu.

Пази, прво си поделио све на Јанковићеве спонтане и Вучићеве у цењене, па си онда почео да наводиш појединце који су код Јанковића из интереса, а код Вучића из убеђења. Прво генерализујеш, па после правиш увођењем изеузетака од правила, пребацујеш причу која има сасвим друго значење. Код Јанковића се нико није спонтано окупио, нити је код Вучића уцењен.

И код Јанковића, и код Вучића су се окупили људи због интереса и мали број из неког уверења.

Интерес је оно главно што води и Јановићевих 100, и Вучићевих 650.

Још да се и утакмица Раднички - Партизан помери за недељу и Вучић оде на 75%. Лололололо

2. Znam za jankovica i cimera, zato sada nema pistolj

3. На овом списку људи који подржавају Вучића све сами фудбалери и певаљке. Ниједан балетан?

4. mada pseto čanak ima štap ne znam dal se to računa kao hladno oružje

5. Ja rekoh odavno da je ovaj Fender trebalo da bude master bot, ali ga nisu hteli u stranci, ipak je napredniji, u pravom smislu reči.

Kako god, pročitaj opet. Ne možeš ni porediti grupu ljudi koja se okuplja oko moći i onih koji se okupljaju oko potencijalne moći. Suština.

6. Ne seri sreto ima i docenata i doktora. Kod onog sve neki vajari i izmisljeni profesori ne mogu da se setim cega, cekaj sekund

7. Fenderu kakav interes ima Duda Ivkovic? Da mu legalizuju vilu? Haha

8. Svenka Savić, profesorka emeritus

Da li moze sreta steta ili iko da mi objasni koji je ovo kurac i osoba i zanimanje i sve eto ja sam glup

9. Mislim izguglao sam nije problem ali daj jbt. I to i potenciranje ROK muzicar da se vidi avangarda mrs bre malogradjani u kurac

10. Па Дуда има исти онај интересе као и Ивица Краљ или Бане Ивановић, ваљда да легализују своју имовину као Тома и синови.

Ja rekoh odavno da je ovaj Fender trebalo da bude master bot, ali ga nisu hteli u stranci, ipak je napredniji, u pravom smislu reči.
    Kako god, pročitaj opet. Ne možeš ni porediti grupu ljudi koja se okuplja oko moći i onih koji se okupljaju oko potencijalne moći. Suština.

Је л' то што не подржавам Јанковића ти је главни аргумент да ме назовеш напредњачким ботом? Немаш ништа интелигентније од тог Бобмаш става?
    Прво, то да ли се окупљају око центра моћи или центра потенцијалбне моћи нема везе. И Милошвић је био моћан, па га је 2000. склонио тада потенцијални центар моћи.

Неважно је да ли си власт или опозиција, у политици је на првом месту лични интерес, а ту се нађе тек понеки идеалиста, кога истуре у прве редове да кува млеко да би други покупили кајмак. Остави се више тих прича о спонтаним окупљањима опозиције и уцењеним глава од стране власти. Ти спонтани чим се докопају власти постају уцењивачи.

11. Ne seri sreto ima i docenata i doktora. Kod onog sve neki vajari i izmisljeni profesori ne mogu da se setim cega, cekaj sekund

Haha, pa ti doktori su najgori docenti i ostalo, (citaj: mali, nesa, ....)

12. Ipak je potegnut argument legalizacije imovine... avaj.

EDIT: Inače, Fendere, ono je bio kompliment u neku ruku, sam si pričao na tu temu jednom nešto slično što sam napisao, tako da ne znam što se srdiš.

13. Onda neka kreativna direktorka haha kakva elita e. Ili ona ISTAKNUTA umetnica koja nije samo umetnica majku ti jebem ja to kad bi krenuo da bijem ne bih stao dok im sve kosti ne izlomim. A od tih 100 njih 98 su drogosi i drogoske kurve sa fdu a tim ljudima ne bi dao pacova da cuvaju a ne da se pitaju nesto

14. Ma daj dio pa ne namestaj mi da ja branim ove lobanje. Ali da hocu savet pre bih pitao npr malog kojeg pominjes nego nekog vajara krsta mi

15. Агилни, имовина и јесте аргумент, за разлику од твојих "ти си бот" аргумената. Проблем је што се код нас селективно спроводи закон па ће нпр. Бане Ивановић моћи да легализује гомилу неких зграда које гради са одређеним сарадницима испред чијег пословања стоји опис контраверзни, а Дуда неће јер није део "праве" екипе.
    Живиш у том Београду, знаш и сам да већ 20 и кусур година се води борба ко ће коме да отме имовину, да му оспори легалност изграђених објеката, да отме земљиште од оног другог. Случај Аркан-Оларевић није једини.

Сада су у све то укључени многобројни спортисти и спортски радници који су почели да се петљају са грађевинском мафијом и да улажу у изградњу. Прво су почели Станковић, Кежман, Гуровић и Даниловић, после и остали. Јбг, нађе се ту неки буздован као што је Џони Мијаиловић коме узму паре, па га још стрпају у затвор. Можда није био добар са браћом Тончев.

ЕДИТ: Не свиђа ми се етикетирање за и против Вучића јер мени кампања личи на Фарму и Великог Брата, а гледаоци су посматрачи који бирају победника ријалитија. Нико ту није спонтан, нити наиван, све је то театрално и извештачено.

16. Не знам брте, на Јанкелином списку има неких професора за које сам и раније чуо, а код овог знам једино Ивана Бауера и то као водитеља оног квиза, добар му квиз био, и као посланика и да је делио женама неке наранџе пре пар година, заб сам шта је то било. Сад видим да предаје на Сингидунуму. :Д

17. Председнички кандидат или учесник такмичења "Ја имам талентат"?
    https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/a/t/2016/04/29/sasa-radulovic.jpg

18. Dekan Pravnog fakulteta, pravi gospodin i intelektualac sa izvanrednom dikcijom koji je podrzao buduceg predsednika republike Srbije, gospodina Aleksandra Vucica.
    https://www.youtube.com/watch?v=APV50XKqYec

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.