Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. A Vučko i 10 stranaka oko njega (iako je njih 10 kandidata a on sam) su ukrali taman toliko da ne bude drugog kruga.

Što se lažnog vojvode tiče, najvjerovatnije je da je Šešelj na sramotno niskom nivou jer je pola njegovih botova dobilo suptilnu poruku da radi za Vučića. Vrh stranke je svakako imao te instrukcije jer smo vidjeli koliko je ružnija Radeta iz RIK-a agitovala da se ukine Beli.

Opet se ponavlja već rečeno - ova bulumenta oko Vučića apsolutno ništa ne zna da radi sem da dobija izbore.

2. Moje čestitke Srbiji na novom predsedniku! Mislim da ste izabrali najboljeg. Ja nisam stigao da glasam nažalost zbog obaveza, ali svakako sam bio siguran da će Aca pobediti, čitao sam ankete i komentare i sve mi je bilo jasno! Živela otadžbina Srbija! Pozdrav iz Amerike!

3. stamatovic pokupio glasove samo u svom selu

4. Stamatovic se i kandidovao da pokupi glasove u svom selu, jer mu nisu dali dozvolu za gondolu. I uspeo je u svojoj nameri.

5. Sve u svemu, svako ko je ocekivao ista drugi je nerazuman, jer su Vucic i Dacic na parlamentarnim uzeli 60% i nije bilo teoretske sanse da sad padne toliko nisko. A svidja mi se sto je lokalni odbor u Kragujevcu bio pust veceras, slavlja nije bilo (bar ne u trenutku kad sam prosao). Sprema se malo promene na gradskom nivou, ode nam jebeni Manulac, hvala Vucicu na tome.

6. Džela grgoće spermu

7. Priveli me sinoć, evo sad iz stanice izašao. Nas 5 upali u štab SNS u Koc.

8. Malo sam i po pički dobio.

9. JA NE ZNAM ZA VAS AL MENI JE VEĆ BOLJE A ČOVEK JE PREDSEDNIK NEMA 12 SATI TIPA
    https://imgur.com/LTcrJEH.jpg

10. Niko ne pominje Tomu, sta li ce sa njim biti!?

11. Pa da čitaš temu video bi da se pominje!!!12

12. Sto je najgore procitao sam je xd. Nevezano za temu, ni na proslavi nije bilo, mada mi drago sto ga je ovaj sjebo jer je debil a i zaslužio je.

13. Ma on je završio ko i Šešalj, nema tu šta jbg.

14. Ja vam rekoh da je toma u istoriji cim je onomad izjavio da se kandiduje. I seselj bi mogao da se povuce sada ako nista makar da ja mogu da glasam za nekog drugog xd

15. jel bejaše šeki rekao da svako ko bude imao manje glasova od belog treba da se povuče iz politike?

16. Desnica, patriote, konzervativci ili kako god ih nazvati nemaju svi zajedno 10 posto. Vole srbi strane kurceve, nema tu dileme. Preferiraju evropske i crne rekao bih

17. Oduvek sam gotivio debelog, ne samo zbog njega samog nego zbog toga sto me nije jebo ni onda kad me ceo sajt jebo. A iskreno ne znam ni sam zasto.

зато што се трудим да те не примећујем

18. Ma,ne,moras da cekas do jutra ja cu odmah da ti kazem ko je sta dobio, vucic izbore a ostali kurac u dupe hahahah

HAHAHA suvereno dominiras

Btw vucko uzeo 45% u bg mozete samo da jedete govna kako ga je izglasala krezuba sirotinja sa periferije, svaki drugi beogradjanin veruje vucicu hah joj

19. dobro si rekao to ,,uzeo,,
    posto je namestio ;)