Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
pezose cuo sam da se zoves Danijel a ne Petar je l to istina?
ja se vracam u tri
расни, јеси ти мени беше дужан по оном договору за одабрани постер да извређаш некога по мом избору?
xaxaxa
Jesam truće.
Hahahahahahah FUKARICA
Ombre objasnio!
(salim se xd)
HAHAHA
39 ima
ombre mi je mnogo gotivan jer naziva stvari pravim imenom a bohor je uvek inao podrsku od svojih cmarskih ljubimaca ali nikad ga nisam gotivio i medju prvima sam ga provalio pezos je samo uaokruzio stvari
добро је онда да нисам искористио купон.
Vreme je za modovsku penziju.
Za rasnijev odban uvek
Pošto sam magistar informatike, smrt za jedan sajt je kad izdominira interna priča kao ovde. Toliko.
Kvota sektaša je ispunjena sa Džimijem u ovom veku. Moš misliti šta bi bilo, ban 2678 dana, gde ti je tvoj Bog sad, arhaghagha (obrnut prekrst)
nabij si magistar u guzu
:))
ODBAN ZA RASNOG
KURAC ZA BOHORA
KOSMOPOLITI SVE NAJLEPSE OD SRCA
Ne radi se ovde o rasnijem, vaš pravi cilj je kosmopolita
Aupravo
rasnije je malena pičkica
BOMBAS JE VELIKA
pičkica?
VAGINA
http://i.imgur.com/5glJrP1.gif