Prijava

Еј, Дио, знаш ваљда да је политика већа курва од свих старлета и курви са Фејса заједно. Лолололо

Знаш да је све код нас могуће кад је политика у питању. Код нас су могуће свакакве коалиције и договори. Видиш колика је камиказа постао Вучић, са њим више ниси начисто.

ЕДИТ: И Коштуница је био премијер 2007. иако је ДСС добио мање гласова од ДС-а. Је л' се неко сећа оних 6 тачака тог договора између ДСС-а и ДС-а?

Ne brt, bio sam mali tad. Koliko znam Diploma nije clan od 2012, a bez obzira moze da zamrzne f-ju predsednika?

Sisaj kurac fendere, nijesam četiri dana srao, i sad si mi napravio onaj odvratni osjećaj u stomaku transferski

Mislim da se tu varate gospodine

Sisaj kurac fendere, nijesam četiri dana srao, i sad si mi napravio onaj odvratni osjećaj u stomaku transferski

Јепсе, ја ти учинио да се решиш затвора, а ти тако.

Vuče da li se i dalje jebe ti se žena s drugima?

Vuče da li se i dalje jebe ti se žena s drugima?

i dalje, bogu hvala

onaj snimak uvek vredi pogledati.legendarno

Вероватно ће замрзнути функцију председника као што је то урадио Тома. А Тома кад не буде више председник Србије, може да одмрзне своју председничку функцију у странци, али не може да буде премијер јер није био на листи на изборима.

Чекај, како је Николић могао да замрзне функцију председника странке кад ни није на тој функцији откако је Вучић изабран за председника странке? Ако се изабере један председник, онај стари ваљда аутоматски лети са те функције. Никакво замрзавање ту не може да помогне. Знаш да је Вучић прво био в.д. председника странке док нису били избори, на којима вероватно није имао противкандидата? До тог догађаја је Николић можда и могао да остане на функцији председника странке, а овај да буде в.д. докле год је овај председник државе. После тога више не може. Пичкоусти је и још пар пута од 2012. до сада потврђен неким изборима и седницама у странци за председника, тако да Тома ту око тог замрзавања изгледа само нешто кења без везе.

Jeremić će se kandidovati.
SNS je sada u opasnoj gunguli.
Narod, koliko-toliko, ima povjerenje u Jeremića. Vučić je svjestan da Nikolić nema šanse protiv takvog kandidata i svjestan je da mu je on jedini pravi protivkandidat. Donosi odluku da se on kandiduje za predsjednika. Ukoliko Nikolić izvisi, tražiće vanredne parlamentarne izbore, ciljajući na premijersko mjesto. Ukoliko mu Vučić ne dozvoli to znači prsotinu SNS-a, što se neće desiti i imaćemo opšte izbore.
Druga opcija koju bih ja lično uradio je da Nikolić ostane predsjednički kandidat a da opet raspišu opšte izbore sa ciljem da se napravi bolji izborni rezultat nego da postoje samo predsednički izbori, da se pošalje jaka poruka za svoje goveđe birače da postoji jedinstvo unutar stranke. Toma je i dalje prejak igrač u SNS-u i Vučić jednostavno ne može bez njega.

Vidim neke ,,patriote" seru po Jeremiću. Valjda oće da debeli izdajnik odvede zemlju do konačnog priznanja Kosova i još nekog sranja npr sa sandzakom.

Видиш, ја скроз заобравио на те изборе. Али пази. Ако Вучић постане председник Србије (пу, пу, далеко било), он може да распише нове изборе у странци, па да се Тома кандидује Тому и опет постане председник странке. Мада како ђембела има велики апетит, не би ме чудило да се она кандидује да буде председница СНС-а, па да онда почне да расцеп у странци.
Малопре у вестима сам налетео на изјаву Славице Ђукић - Дејановић, нешто је спомињала заједничког каднидата за ПРЕМИЈЕРА (не за председника), што значи да је могуће да ће Дачић да преузме место премијера, ако Вучић постане председник.

Ko da njih u SNSu boli kurac ko je predsednik? Vučić je svakako vrhovni bog.

Na kom jeziku vam se najviše dopao natpis na vozu ehehe

Meni se recimo dopada korejski jer nemaju slovo V pa onda piše Kosobo je Srbija, a to ovi LGBT SJW levičari ne znaju jer su zapadnjački orijentisani i kurcom ograničeni i onda kao ovi što kažu srbski su nepismeni jer je ovaj levičar intelektualno nadmocniji od običnog čoveka jednostavnog.