novi ateizam

1. Zamislis dobijes sina pedera, pomislis sta sam ja bogu zdresio, medjutim on postane Millo Yannopolis i shvatis da si napravio legendu

2. BOTINO KAKITIJE SENDIČ AHAHAHAHAHAHAHAH

3. Hahahahahaha pusite kurac vise vas dvojica

4. xaxaxaxaxa batasale

5. ne kontam, šta znači uvreda "liberal", ko je već to zborio na temi, da mi objasni.

6. Ovi sto se kurobecaju za prava trandzi, crnaca i stoke sitnog i krupnog zuba. U stvari su fasisti jbg. Posrase se po slobodi govora, na kolac svakoga ko drugacije misli i slicno. Ovi sto sad lupaju po Americi jer je zaboga njihov kandidat izgubio izbore. Sitne male nesposobne bogatunske picke koje nemaju pametnijeg posla i imaju izuzetne slucajeve kompleksa nize vrednosti i nejebice.

El ti jasnije?

7. Ovaj Janopulos je pravi primer suptilne infiltracije, samopromocije i promocije gejeva.
    Covek dodje, ceo svet zna da ga crnci karaju u bulju kao kucku, malo se iskenja po medijima sa svojim desnim idejama i paf, prosecan srbin koji bi dete bacio u kontejner da sazna da je peder, poželi sina kao sto je on. Fantastično.
    Covek je u dve rečenice navukao vise simpatija i podrške za svoje heftanje u bulju nego dvajes godina mahanja sarenim zastavama i proseravanjem o ljubavi i zajedništvu.

8. Ovi sto se kurobecaju za prava trandzi, crnaca i stoke sitnog i krupnog zuba. U stvari su fasisti jbg. Posrase se po slobodi govora, na kolac svakoga ko drugacije misli i slicno. Ovi sto sad lupaju po Americi jer je zaboga njihov kandidat izgubio izbore. Sitne male nesposobne bogatunske picke koje nemaju pametnijeg posla i imaju izuzetne slucajeve kompleksa nize vrednosti i nejebice.

El ti jasnije?

Nisi baš dobro objasnio. Po sličnoj logici svaki čovek koji voli svoju naciju i zalaže se za jaku državu i njenu veliku ulogu u svakom segmentu društva mogao bi se nazvati fašistom, možda i nacistom. "Liberal" je samo etiketa koju sad desničari koji su osetili malo moći lepe gde stignu. Nekad su te etikete bile "veštice", "Jevreji", "demokrati", "ateisti", nekad opet "nazadne snage", "revizionisti", "fašisti". Takve etikete za blaćenje drugih uglavnom upotrebljavaju dve vrste ljudi: oni koji svesno šire propagandu u svoju korist, i oni koji nesvesni toga, a indoktrinirani, podležu toj propagandi.

9. Valdecuck, samo jedan detalj da dodam:

Konzervativac postajes odrastanjem u zdravoj porodici, koriscenjem zdravog razuma i racionalnog razmisljanja.

Liberal postajes time sto upijas propagandu sorosevih medija, ne uspevas da se infiltritas u zdravo drustvo pa pokusavas da menjas drustvo svojim umobolnim stavovima, liberal postajes time sto si glup do bola pa ne vidis da je islam ubilacka religija, da sirijske izbeglice nisu izbeglice nego teroristi, da nema potrebe za mahanjem sarenim zastavama i dildioima za prava pedera itd itd itd

10. BOTINO KAKITIJE SENDIČ AHAHAHAHAHAAH

11. Konzervativac postajes odrastanjem u zdravoj porodici, koriscenjem zdravog razuma i racionalnog razmisljanja.

Liberal postajes time sto upijas propagandu sorosevih medija, ne uspevas da se infiltritas u zdravo drustvo pa pokusavas da menjas drustvo svojim umobolnim stavovima, liberal postajes time sto si glup do bola pa ne vidis da je islam ubilacka religija, da sirijske izbeglice nisu izbeglice nego teroristi, da nema potrebe za mahanjem sarenim zastavama i dildioima za prava pedera itd itd itd

Pojmovi "liberal" i "konzervativac" malo su stariji od ovog tvog poimanja. Franko je na primer bio konzervativac, a Didro i Volter liberali. Ako ti ti išta znači.
    Nego, ne znam zašto su svi današnji "antiliberali" toliko opsednuti islamom i penetriranjem u analne otvore. Verovatno je u pitanju izbacivanje naučenih parola kojima su nahranjeni, gotovih obrazaca mišljenja toliko dragih konzervativizmu. Šteta za upropaštenu mladost, ako je neko takav kao mlad, kakav će biti kao matora drtina (s obzirom da je poznato da konzervativnost čoveka s godinama raste).

12. nemoš biti kritički orijentisan i imati "zdrav razum" bajo moj, to ne ide tako, a pogotovo ne ide tako što sebe nazivaš racionalnim bićem, mnogo djetinjasto zvuči
    nisam dobio odgovor od ljudi od kojih sam očekivao na pitanje, kakva je to uvreda "LIBERAL"
    vama kojima je svaka druga liberal ovam te onam, pretpostavljam da znate da li je liberalizam pragmatičan odnosno apsolutan, ili pak relativan, eto zanimljive teme za razmatranje eventualno polemiku.

13. ali eto, otvorih temu jer sam bio intoksiniran, i odista mi je bio djetinjasto tupav termin "jahači Novog ateizma" i sad imam osmijeh na uglovima usana ahahah

14. Valde, znam da mislis za sebe da si mnogo nacitan i pametan i da ces se uvrediti sto ovo kazem, ali moram: sve sto si ti ikad argumentovao u raspravama sa mnom vezanim za liberale je: "XY osoba iz 17-og veka je bila liberal, tako da ŠTA ĆEŠ SAD PIČKO"
    Nemam više snage da ponavljam šta znači demokrata liberal u 2017-oj godini.
    Valdemare, to što su se shvatanja liberala menjala od rodjenja isusa hrista pa do danas, NIJE ARGUMENT. Pricamo o sadasnjosti. Valdemare, glup si ko kurac brate. Ali ti to vise ne mozes da pojmis, jer si procitao toliko knjiga da smatras da te to automatski cini neglupim. A to je jedna posebna dubina glupoće

15. Maestrovi argumenti su glup si ko kurac i slicno, vojvoda maestro od den vukajlije.

16. alo bosnjo, milo cedo medjeda i bukve
    sve sto si ikad napisao ovde bilo je "hahahahhaha" povremeno na neku objavu