Avast Internet Security - Besplatna godisnja legalna licenca

1. maestro to nije načelo stranke prijatelju.
    nema odustajanja, nemoj da te pretnje žutih pokolebaju.
    samo istrajni možemo srbiju voditi NAPRED

2. Pravda pobedjuje prijatelju moj, nasilje nikad nista dobro nije donijelo

3. Axaxax da l si se usrao Skočka brt

4. Lol bohore ne blamiraj se
    Skocimis trenira mma i moze da me izbije od batina kao i pseto88, a ti imas pistolj sto je sasvim dovoljan argument da se userem

5. Ja se blamiram? To što je neko jači od tebe razlog je da se naguziš da te jebe?
    Kakva pička jebena

6. Zar je tu nesto cudno sto ne zelim dobiti batina? Sta da kazem roditeljima prijateljima i devojci? Posecivao sam sajt za zabavu i odjednom ops, dosli ljudi na vrata istukli me i otisli

7. Sta da kazem staramaiki kad dodje bmw x5 ili passat b7 u nasu skromnu izbjeglicku avliju bez ograde i nasu kucu bez fasade?

8. Izbeglica si?
    I ne lupaj ja nisam sada pominjao da ću da te tražim
    Za sad samo Skočko, Ps i Bombaš

9. Jesam izbeglica, ali ne ona sto proda siptarima kucu za 200k evra pa kupi pasata b7 (da ne bude zabune) moja kuca stoji i dalje ceka da se vratim

10. mislim da će i valdemar da te bije

11. NIJE KUĆA NA PRODAJU NI KUĆA NI OKOLINA
    Ni Ps nije prodao ništa dole al evo sam će ti reći

12. Ja ću da ga branim jbg Šapčanin je

13. Najbolje da cu da mu objasnjavam.

14. A malo ljudi zna da mi je i Grok Grok obecao batine, znaci 5 sveukupno

15. Ovo se lepo razvija
    Ako će Deky onda moram doći XD
    Des Elek

16. U Vald će te mučiti prejako Japanskim drevnim veštinama

17. Des Boh

Eskalacija u toku lolo

18. Malo mi bude krivo sto je cale zadrto govedo i nije hteo ni ar da proda, da je prodao sve sto ima dole pre 98-e mogao je uzeti milion i trista al onda pomislim ko mu bre jebe majku jebes pare zaradice se nekako

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.