Prijava

čiča Tomin kazan
svaka cast

POKRADOŠE OVAJ NAROD

SNS politika je direktan nastavak DS politike, i to čak u nešto manje ekstremnijoj varijanti pošto je Tadić samo znao da drvi o EU. A koliko se to zapravo kao bolje živelo pod Tadićem? Jesu i tada ljudi kukali o niskom standardu? Jesu. O stranačkom zapošljavanju? Jesu. Krađi izbora? Jesu. A kad se uporede Tadić i Vučić kolika je to tačno bila razlika među njima? Jesu i jedan i drugi kilavci koji su se guzili na svaki zahtev EU? Jesu.

I je li to razlog da se bude protiv Vučića? Jeste.

Znam dosta prijatelja koji su u zadnjih nekoliko godina prešli iz Srbije u Bosnu u potrazi za poslom. Svi su našli odgovarajuće poslove i lagodno žive. Zapitajte se dobro vi u Srbiji, posebno ovi što još nemaju uslove za traženje posla, pa im to dozvoljava da troluju i podržavaju Vučića, hoćete li tako razmišljati kad završite odgovarajuće škole i odlučite da krenete korak dalje? Dobro upamtite ove moje riječi, možda vam sad budu smiješne ali sve dođe na svoje.
Hvala

odo na zapad. u bosnu

Opozicija definitivno treba da pruži novi impuls protestima napuštanjem svih institucija. Ukoliko se to ne desi, i definitivno više ne postoje.

bombas
Opozicija definitivno treba da pruži novi impuls protestima napuštanjem svih institucija. Ukoliko se to ne desi, i definitivno više ne postoje.

Aj opet. Koja opozicija?
Šešelj? DS? DSS? Čanak? Možda izadje samo Obradović jer je to i njegova ideja. Pa nema šansone Šešelj ili Čanak da urade nešto protiv AV. DS i DSS samo ako vide pare u tome.

DS, DJB,Dveri, nezavisni, onda ni Čeda Čanak neće oći da izbegne.

ceda cvorak pravi himnu opozicije

sta nam je kriva evropa, pa da nam nije te evrope da smo negde u africi, sad bi mi bili u logorima za politicke neistomisljenike.sad bi vucic sedeo u kabinetu i odlicivao koga da streljaju a koga ne.nije nam evropa kriva sto nam kriminal, korupcija, stranacko zaposljavaje i trista drugih stvari unistavaju drzavu.ne vole nas sa razogom, primitivizam je svakom normalnom odbojan a mi smo fakat primitivni.

najlakse je okriviti drugoga

nas najveci problem je sto mislimo da znamo puno,a glupi smo ko kurac.
ustvari,takav je ceo balkan.

Ali ima organizatora. Studenti su to oni rade to

evo ga psihopata se direktno obraća na vanrednoj konferenciji, nismo ga ni čuli ni videli odavno... ajde beži u pičku materinu

Je l' protestuju govna studentska sutra? Moram ženu da obučem po najnovijoj modu u prestoničkim buticima.

I ja dolazim, na sahranu nazalost, i bicu skenjan maksimalno, nemoj da bi mi neko stao na put.