Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Evo grohotom se smijem... Grohotom!
Poslao sam šifre nekim zaslužnim građanima, ko još bude hteo, nek se javi
Teemu Rannikko kao mali igrali smo se
Oću ja šifru. Stvarno lel
A sta je ovo s cenama jebem ti i dan i nedelju pa jesu oni normalni kako da sastavim ja ovo sad
дајте линк пичка му материна и што нема посебна тема
нашао сам
Bogami vidim ja da ću opet da pravim tim od raznih Baburina i Žige Dimeca
Može i meni link u pvt
daj dule sifru
Гле, Јиржи Велш.
Stvarno biste mogli da napravite posebnu grupu za ovo, da ne spemujemo onima koji prate prvenstvo, a ne igraju fantazi. Ako takvih čudaka uopšte ima.
Evo ako nekoga interesuje statistika sa pripremnih mečeva
http://www.acb.com/redaccion.php?id=133784
Jirži Velš će da umre u toku prvenstva, ili kad ga budu ćopavog vozili brodom nazad u Češku
Lečki opravi jednu temu čas, drkka zabušava nešto
Haha pa ne zabušavam tražio sam 10 min kako se pravi nova tema
Našao sam ako vas interesuje
Pravi, druže, pomisliće ljudi kad pobedim da sam namestio, ovako ako ti napraviš grupu, nema te opasnosti
Изузетна посета у Хелсинкију.
Glupa je ovo fora sa ovoliko repzenetacija, gledam sad ovaj Island, pojma nemaju. Pa razne ukrajine, finske, gruzije, kurci palci.
Daj stari format od 16 ekipa i to je to, oće da popularuzuju košarku kod ovih nemača pojma, moj kurac.
Još bolje, evroliga nije dala svoje sudije pa se fiba snalazila.
Meč Grčka-Island sude bosanac, japanac i srbin.