Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A brate zato mi se i ne igra. Jebemti sajt, sto to ne naprave kako treba, di su moji novci?
Kako ko je ovo a potpisan sam sa pseto88
Izgleda da nece ovo sa telefona dzaba ja akam
Moj tim
Mekejleb
Bogdan
Hanga
Šarić
Šengelija
haha meni piše kad uđem na sajt: resource limit is reached
Pa da, jednom to a jednom server nije pronadjen
Ma pravićemo večeras u toku noći kad normalan narod spava, mi smo ionako budale
Sad ću temu da napravim
Fantasy nova tim - Van Rossom, Bogdan, Saric, Bobi, Hanga. Ali, mnogo mi se ne svidja sajt, i realno je sranje, cudi me da na fibinom sajtu nema fantasy, a na MVP je nemoguce uci sad.
Ja sam sklepao na MVP jedva
Hanga Hanga od trešanja belih slatkog tečni deo
А цијена и среће јебем им мајку ја баш. Гасол 160?!
Coa je l ti praviš privatnu ligu tamo?
Micic 35 odlican za klupe
Ti misliš taj zna šta pravi? Izgleda da je otišlo tih 8 miliona duša, može normalno da se sastavlja tim
Da, sad šljaka bez problena
E dukka brt opravi ako si pri kompu i temu i ligu i napiši da šifra za ligu ide na pvt pa neka se jave ljudi, iskrslo mi nešta ne mogu do 22 večeras
Je l seks iskrsao?
Ajde saću
Haha pa reče čovek ne može do 22h, ne do 20:15h
Ha, ha, ha