U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Aukurac ode lučić van do pola četvrte sad
Daj bre nek tera u kurac Micića, bolje Lazić da igra pleja umesto njega
Lučić 4 faula, aukurac
https://media.giphy.com/media/3o7btLJolOEQ3UA3wQ/giphy.gif
Nema, brate, kakvu god odbranu da odigraš, ovi divljaci mogu da šutnu preko ruke, sad mi je baš drago što smo s njima u grupi, biće oni nagazna mina nekoj jakoj ekipi
Imaju dobru prvu petorku, al moraće da se umore u drugom poluvremenu. Nabićemo ih 16 razlike.
Igramo znatno bolje od očekivanog. Birčeviću bi dozvolio jedino da mi vješa meso u sušari.
Lecki, svestan si da mozemo da se ukrstimo sa njima vec u 1/4 iako smo zajedno u grupi?
ljepi su momci jako
čudno nekako igraju
ko pogubljeni skroz
ali je ljepo
Mislim da ne možemo, brate
https://en.wikipedia.org/wiki/EuroBasket_2017_knockout_stage
Moze, moze. Sve do finala se ukrstaju ekipe iz dve grupe. Sa onom tamo stranom(a i b grupa) tek u finalu moze da se igra, juce sam pricao o tome.
Imaš edit dugme u gornjem desnom uglu :)
Ove ćemo da oderemo, problem će biti sa ozbiljnim protivnicima, jer mi nemamo nijednu petorku koja je zapravo zasigurno prva, i koja kida kako igra. Tj. sve su solidne, nijedna vrhunska. Al dobro je što sa njima igramo na početku, mi ćemo u ovoj grupi biti prvi, oni verovatno drugi, kapiram da se ne sastajemo dosta dugo.
Dobro bre, ne kažem ja da treba njih da se plašimo više nego Španije ili... pa Španije samo haha ovi ostali su svi izjednačeni
Ali su mnogo nezgodni, kad ih hoće šut, šta da radiš petorci Strelnieks, Bertansi, Tima i Porzingis, svi pucaju trojke preko 40% i pucaju ih sa centra
gudura mvp
Koliko smo samo šuteva promašili iz reketa i tu oko reketa
Dobro je, evo im kurac sad, mrš napolje mrš mrš
JEBI PORZINGISA