Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
To je to, gotova utakmica
Sad će bogdan mnogo više koristiti prodor, i mnogo će se više spuštati lopte na centre i ići će laganije ovo
Jebu nas sudije ovim lošim odlukama k'o da smo makedonija jebena
Ma nemaju sad bukvalno nikog da čuvaju ove naše pod košem.
A sudije sviraju faulove za svaki preki pogled
Е кад се сетим кад је оно Милан играо сам 40 минута центра у плеј офу, и извукао пар победа ал није мого сам јадан, лав је Милан, лав.
јеба их порзингис да их јеба
Ma ubaci Birčevića, normalno, bolje da uđemo u egal završnicu nego da se odlepimo
koji je kurac sa suđenjem ?
Bircevica i micica bi stavio za stative klincima da igraju fudbal
Spuštajte loptu na Bobija bre koji vam je kurac
Može i ovako
fali mnogo teo ne možemo da igramo kad invalid micić uđe mesto jovića
Vasilije Micić.
Miciću dajte mi jednu šećernu jabuku.
Zar ne mogu Jović, Bogdan i Gudurić da se smenjuju na pleju da ovaj ne vidi teren.
Jebote kako smo došli u situaciju da igramo neizvesnu završnicu
Evo ne znam sad stvarno kako ispustiše onih 7-8 u dva minuta
pa sto izvadi marjana ode u minus mrs u kurac bre
Ne znam slučajno se podudarilo sa ulaskom micića lolo
To Joviću u kurac te ljubim
Doktor
Jović bog, čupao baš kad treba.