Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. To je to, gotova utakmica

2. Sad će bogdan mnogo više koristiti prodor, i mnogo će se više spuštati lopte na centre i ići će laganije ovo

3. Jebu nas sudije ovim lošim odlukama k'o da smo makedonija jebena

4. Ma nemaju sad bukvalno nikog da čuvaju ove naše pod košem.

A sudije sviraju faulove za svaki preki pogled

5. Е кад се сетим кад је оно Милан играо сам 40 минута центра у плеј офу, и извукао пар победа ал није мого сам јадан, лав је Милан, лав.

6. јеба их порзингис да их јеба

7. Ma ubaci Birčevića, normalno, bolje da uđemo u egal završnicu nego da se odlepimo

8. koji je kurac sa suđenjem ?

9. Bircevica i micica bi stavio za stative klincima da igraju fudbal

10. Spuštajte loptu na Bobija bre koji vam je kurac

11. fali mnogo teo ne možemo da igramo kad invalid micić uđe mesto jovića

12. Miciću dajte mi jednu šećernu jabuku.

13. Zar ne mogu Jović, Bogdan i Gudurić da se smenjuju na pleju da ovaj ne vidi teren.

Jebote kako smo došli u situaciju da igramo neizvesnu završnicu

14. Evo ne znam sad stvarno kako ispustiše onih 7-8 u dva minuta

15. pa sto izvadi marjana ode u minus mrs u kurac bre

16. Evo ne znam sad stvarno kako ispustiše onih 7-8 u dva minuta

Ne znam slučajno se podudarilo sa ulaskom micića lolo

17. To Joviću u kurac te ljubim

Doktor

18. Jović bog, čupao baš kad treba.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.