Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Da imamo polukrštenog drugog pleja umesto Micića sve bi bilo do jaja.
Jovke je doktor. I čovek je najbolji kada se utakmica lomi, kao danas. Kako preljepa asistencija za Mačvanovo zakucavanje. Gospodin čovek. S druge strane, Gudura pokazuje da mora ozbiljno da se računa na njega i na ovom i na narednom prvenstvu. Definitivno ima muda, i zna bre čovek. Bogdan odigrao gospodski. Bobi i Kuzma još malo da ga iscepaju i sve je kul, ovi ostali su dovoljno dobri da pokriju minute odmora.
Tačnije jedino Micić, i ajde Birča, ali Birču sam nekako i zgotivio pa ne mogu njega da otpišem iz reprezentacije.
Bilo ko da prenosi loptu kada Jović nije tu, Bogdan da glumi pleja i to je banja.
Jebeno kada Micić uđe, na TVu se vidi haos i panika. Lik ne zna šta radi jebeno. Bolje jebeno Rebrona da je poveo lolo.
Или Ацику Цветковића.
Haha Đoto. Pitanje za Francuze, odakle vam muda da krenete na repku kojoj je najbolji igrač ARKANen (Markanen)
Vasa Micić je kao Nelson u Zvezdi kad je igrao pleja. Znaš da će svaki jebeni napad biti mučenje i šut iz neizgrađene pozicije.
Раданова увести у систем што прије.
Da. Micić, Mekel, Nelson, rani Jović
https://youtu.be/rBO_xkVoAUw
Sve što ste hteli da znate o Miciću, a niste imali koga da pitate
Kad su u petorci Jović, Gudurić i Kuzmić, pa kad krene Radonjizam po terenu (mislim na odbranu), a Letonci ne znaju dal' su došli ili pošli....
Macvan kao Mozes Meloun. Kao da namerno promasi da bi imao i poene i skok u napadu.
Aj kazite mi da nisam retardiran i da nema prenosa rumuna?
Nema, samo turci posle
A i bolje što nema, biće ovo verovatno najjadnija utakmica do sad
Kako bolje kad sam se kladio
Mada isti kurac moldovan ko da ne igra ai deluje ko da ce ih zgaziti cesi 25+
E onda idi ovamo na fibin sajt gde pratimo statistiku, piše da ima lajv strim na sajtu, ne znam radi li, s telefona sam
igraj i pobjedi ponosno se vrati
Samo što se kod Jovića video talenat čak i dok je igrao u divljačkom Radničkom. On čim je dobio dobrog pleja od kog može da nauči nešto je postao klasa, a i druga stvar, čak i 2014. je bio bolji plej nego Micić sada. Micić je imao od koga da uči, ali je i dalje retardiran.
Добро се држи брат Румун. И брат Швед врши утовар.
Al si urekao rumuna jebo si mu kevu
Ne dadoše koš od tad, haha