Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. видим, кајем се

ајде Мунру, играј за понос

2. koliko nizak kvalitet košarke, al zanimljivo nekako, što bi rekli ameri ''relatable'' ovi rumuni npr malo jača petorka ispred zgrade, tipa ono, poluškolovan igrač, igrao malo u niškom Ergonomu, sad šef nabavke u Idei

3. Јел игра Јиржи Велш?

4. Igra pisam mu se u usta i njemu

5. Каква дивљачка кошарка у Истанбулу...

6. Taman prisao rumun na 11 reko eto smanjice malo a moze i da ostane 11 kad polude ovaj satoranski usta ga jebem i odose nema kirca sad opet da smanji rumunj

A tamo se turcin vratio ponadao sam se da me ukenja lepo

7. Ја пратио на лајв бету, и видим дођоше на 12, ок, стој, кад оно неко бацање, и после двојка. Ал добро, извукао сам уплату на 16.5 лајв.

8. Pogledao sam tri reklame sa Đorđevićem, Pireus Banka, Rajfajzen i Roda, i ne zna se u kojoj je veći akcenat na to kako je on tough madafaker old skul šmeksi trener. Koja odvratna njuška

9. Ona Rodina kad kao šljapne onog dečka i kaže mu da se stvorio red na kasi je baš ono, neprijatno više silovanje, ok brt

10. Jesi čuo da je glasao za Radulovića :)

11. tebra ovi rusi i turci pogiboše kao da je finale, navijači plaču, al svakako zabavno za gledanje

12. gvozdene hocemo jos kontenta na stranici isus

13. Koliko mi ide na kurac Đorđević, na svakom sledećem takmičenju je sve nadrkanija srbenda, do 2030 će početi da gostuje u Ćirilici i da ratuje saopštenjima sa Čovićem

Bukvalno prestani da sereš. Čovek koji je stub morala. Institucija. Fizička realizacija srpskog domaćina. Heroj. Neko kome bukvalno nemaš jednu jedinu stvar da zameriš, čovek koji voli ovu zemlju i ovaj dres više od bukvalno svega na svetu i koji je do sada za nju učinio više nego što si ti govana na ovom sajtu ikada pojeo.

Ali kapiram imaš krunu za definicije pa mora da budeš prejebeno edži i pokažeš kako ti plivaš van ove mase što se tiče svakog popularnog mišljenja, bez izuzetka.

Jebem ti srbina da ti jebem u dupe kad svemu mora da nađe falinku.

14. javi se kad si u nis da ti slomim picku lagan sam s obaveze

15. ova dva zz u imenu gvozzdena omaž humorističkoj jutjub seriji zzimeri koje redovno prati

16. Nadam se da nikada neću biti primoran da posetim Niš, ali ok

17. mora da si vojvodjanin cim tako mislis ali kontam da ti je nafta iz česmovače do sad tolko mozak pomutila da sad zaslađuješ limunadu fetanilom bez ikakvih posledica tako da te ne krivim

18. ovo je ipak tema o prvenstvu tako da jedna mini anketica, ko je veća faca

huančo ili vili

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.