Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Gudurić ima muda, nikad mu to neće oprostiti

2. Imati ovakvog bogdana je zlata vredno

Samo da je neko drugi umesto micića i birčevića, ne bih sumnjao u zlato ni u jednom trenutku

3. Šta sam ja sinoć pričao za Bogdana, ali nee vi se smejete

4. Koliko mi ide na kurac Đorđević, na svakom sledećem takmičenju je sve nadrkanija srbenda, do 2030 će početi da gostuje u Ćirilici i da ratuje saopštenjima sa Čovićem

5. Ja sam hteo da kažem da ne bi bilo preterano bitno i da smo izgubili, ali dobro, bolje ovako. Bilo je i dobrih i loših stvari, skok dobar, dobra kontrola lopte, samo pet izgubljenih lopti na 17 asistencija, a bilo bi i više asistencija da nismo promašili mnogo otvorenih šuteva. A to je i najlošija stvar, šut i za dva i za tri i bacanja. Bogdan pravi vođa, odlično odigrao, Mačvan, Lučić i Gudurić baš dobri, Jović pravi doktor košarke - 5 poena, 8 asistencija, po 4 skoka i krađe i 1 rampa

6. Јел игра Весељак за Чешку?
    Имају ли Румуни шанси против Чеха?

7. Haha u pravu si bio, Dukka

8. Za bogdana sam znao da ce da iskida, raduje me sto macvan igra kapitenski i gudurina muda na 3 bara.

A micic treba da igra sada da bogdan ne bi baldisao. Od osmine moze da se pokupi i da ide gajbi xd kad ne bude jovic na terenu bogdan ce da prenosi i cao. Cak i gagi i macvan su svojevremeno u partizanu prenosili loptu. Guduric isto to moze da odradi...

9. Preloša tekma sa obe strane, da ovako izgleda tipična tekma nikad ne bih gledao basket.

10. L@ki

Јел игра Весељак за Чешку?
    Имају ли Румуни шанси против Чеха?

Ne
    Ne verujem, ubedljivo najtanja reprezentacija na prvenstvu. Mada domaćini su a česi baš okrnjeni ali mrka kapa.

11. A kad je bila dobra kad igraju ovi sa baltika?

12. Ajde bre retardi, analizirate tekme, skok dobar, bogan dobar tranzicija loša ako dobijemo idemo na ove, halo zove 2012 i traži ovo ponašanje nazad

13. I sudije su umračile, svaki kurac su svirali.

14. Laki ja sam igrao na,Rumune da pokriju 11,5 hendi ne znam ništa o njima ali domačini su, danas svi igraju košarku a i kakva češka jebena

15. Haha veliki pozdrav za Gvozdena o/

16. Ај, испоштоваћу и ја Х1, 12.5 сада 1.9. Мада, Јиржи Велш увек вреба из прикрајка.

17. Španci demoliraju Đetiće.

18. Ako ih Česi bez Veselog dobiju na otvaranju u Bukureštu dvocifrenom razlikom neka ni nose pare

19. Istina gvozzden

20. Pitanje za repstativce Crne Gore:

Abrinjes li vas ovako loša igra?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.