Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
harambaša huančo
orlovi ranije kući lete
Nadam se da si svestan da ako te nekim slucajem 10 ljudi izminusira neces imati pristup forumu pa ces navarovo pusenje gudurinog kurca gledati bez prava na komentarisanje
Haha ne seri da tako šljaka, ako odeš opet ispod 50 rip
9
Plusirao sam te Koko
Tarzanska govna
Polako perinho prijatelju. Ja ima sve 3 krune pa nisam govnar ko ovaj Gvozden
Šta jbt, zašto bi ja imao dupli nalog kad se sa ovog ponašam kao da je dupli
Nisam ni rekao da je tvoj nego da ste tarzanska govna
8
Koko je neko od Tarzana?
E pa da, Zapata a
Tako rekose modovi/exmodovi
Ne funkcionise tako,nekog apsurda su minusirali u nadi da ce da odjebe,solidan smor kad je nastavio da kenja sa 20 pluseva
Pa liči na Zapatu, mogao bi biti, snažne su šanse. Al to smara, pogađanje ko je, svaki nalog ima svoj život.
To jedino ako su menjali nesto, ranije smo se tako otarasavali dauna u kafani
I cika bolju i bika rudnickog sa foruma, njega smo jebavali dugo bas
7
NAVAROVO PUŠENJE GUDURINOG KURCA
on u to veruje, autor pseto.
ali pazi ti to oni jebavali nekog bika rudničkog i nekog bolju, kao DOŠLI STE U POGREŠAN HUD MOMCI, MI OVDE DRŽIMO PRIČU.
bedno.