Pa to je dovoljno, posebno što je Šruder plej koji je i vrhinski skorer. Znači ili će da ide jako i do samoga kraja ili će da asistira nekome. To je moja logika klađenja na Nijemce protivu ekipe iz srca evrope Gruzije.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ili da se izrazim kao vi PRESOLIDNA BEDNOĆA
Dosta bednije od ovog tvog nazovi trolovanja na koje se ni gonzo fazon nije primio a primio se na nekoga ko ima nik VUCICUPEDERU
opet on trolovanje, koga ja trolujem i na koju temu
Trolujes mi muda jezikom
prijavljen si
Joj nemoj molim te evo izvini sto si mi pusio jaje
Micic se samo usro od prve tekme u dresu biće okej ako pokaže mentalnu snagu da se povadi od ove blamaže danas
Je l realno da je Gruzija po kladionicama ozbiljan fovorit protiv Nemačke?
Brt Nemci su losi
Sad mi to kazes!
Ja se kladio na njih, kao koja Gruzija imali srece na posetku. Xd
Ja ne znam imaju li Nemci na ovom šampionatu nekog krštenog igrača osim Šredera, Šrudera ili kako god se već njegovo prezime izgovara.
Pa to je dovoljno, posebno što je Šruder plej koji je i vrhinski skorer. Znači ili će da ide jako i do samoga kraja ili će da asistira nekome. To je moja logika klađenja na Nijemce protivu ekipe iz srca evrope Gruzije.
Ja sam uvek za mali.
Zašto nema Bodiroge?
зашто нема 8000+ твојих сународника
imamo celu jednu petorku nekorisnih igrača, nedovoljno je to za medalju, bice zajebano
Odbrana nam je losa
Превелики бол у курцу у одбрани. Много је 40 поена за полувријеме.
kuzmić, birčević, štimac, micić bolje da nisu ni došli, kao pikamo sa 8 nismo našli više jbg
Bezlični smo, Bogdan po pravilu jednu izdominira pa je par utakmica u kanalu.