Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
пратим њихове форуме, ових дана су изнимно заузети дизањем у небеса највећег 'рвацког патриоте шарића који јавно пичкара ове што неће играти овог љета, као и тражењем замјена за господу типа крушлин и шакић
teo, bogdan, kalina, bjelica, jokić, najjača petorka u evropi, nema tu šta da se priča
Ma Hrvati uvek deluju kao da imaju tim za medalju i uvek im nešto zafali, sad verovatno je pitanje vremena kad će sve da legne na svoje mesto. Ko je beše rekao da neće da igra za njih na prvenstvu, Žižić i Hezonja?
A Francuzi na niskim pozicijama prejaki, Ertel, Buboa, De Kolo i Furnije, svako od njih 20 poena postiže s pola gasa. Ali ispod koša Dijao i Lovernj daleko najbolji, ako se ne varam, što nije loše, ali možda im tu zafali još koji igrač. Fala bogu Gober ne igra.
жижић, хезоња и зубац
Evo tima iznad haha dobro još Kim Tili tu može nešto
francuzi su bez parkera kurčina, nemaju vodju, nešto slično hrvatima
A sa klupe Jović, Nedović, Simonović/Dangubić, Mačvan i Kuzmić/Marjanović/Raduljica/Milutinov
a i vidi im klupu jebenu
ja sam nešto ubedjen da će brančilo da igra, adekvatna zamena za markovića što se odbrane tiče
Vodiće ih Ertel, De Kolo ili Dijao bez problema. Koliko se sećam, baš su ih Parker i Batum sjebali na prošlom prvenstvu, igrali su baš loše, a šutirali non stop
Ja sam za Brančila svakako pre Nedovića, Simonovića i Dangubi
I nije Markoviu baš duduk u napadu, ove godine i u vtb ligi i Evrokupu jurio dabl-dabl prosek. Za njega nema zamene, mada se nadam da bi Jović mogao da bude neka drugačija verzija
Koji mi je bre kurac, treba da spavam, ja ovde analiziram košarkaške reprezentacije dva meseca pre prvenstva
http://sportske.jutarnji.hr/kosarka/zasto-je-za-mene-saric-bolji-od-jokica-ne-zato-sto-je-on-nas-ali-on-je-pun-parket-zarazno-srce-i-covjek-zbog-kojeg-se-nije-tesko-buditi-usred-noci/5629939/
Nema se kaj pričat više dečki, bok!
хангу и војводу на + сваку утакмицу сиг
AUTOR: Tvrtko Puljić
Т В Р Т К О
В
Р
Т
К
О
Ovi sto se smiju Batumu, da podsetim da nam je surduknuo 35p u polufinalu SP, 8/12 trojke. Jesu izgubili zato sto je Teodosic izdivljao ali svejedno.
Haha, to me podseti na jajarske novinare nase, kad smo usli u finale SP tad, kad su bili u fazonu, "SRBIJA JE NAJBOLJA NA SVETU, uz sad". "SRBIJA JE UZELA MEDALJU, igracemo finale SP". Mamu li im jebem senzacionalisticku.
Svaku iduću Jokić će igrati protiv čovjeka čije je srce veće od svega, od čovjeka kojemu se može dogoditi samo jednom, ali onda sve nauči. I onda sve ispravi. Od čovjeka koji će pronaći način. I kad ga nitko ne vidi.