Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. jeste, tako je, arming vang buureng, pevao je i šerif i braća matići i još neke glave

2. Grejanje na ćumur je moguće al koštalo bi 7 k evra mesečno i 5 kotlova po sezoni jer bi pogereli svi u pičku materinu

3. Sad neko ko je duze na forumu zna ti opstinu, izgugla takav neki objekat u toj opstini i ima tvoju lokaciju, neka ti ovo bude lekcija, brisem ovaj post za 2min preporucujem isto

4. Pa prošlo mi je kroz glavu to, ali stvarno me nije strah od takvih stvari ko tebe :D

5. Lociran si brt ostr (ostr)

6. хаха не постоји нико параноичнији од арминга на интернету целом

армин се и сад плаши да га не лоцирају преко ИП адресе и изваде му гркљан

7. Kad niko nije locirao I ustrojio Dzankija zbog one zlojave nece ni..... pa sad, jbg.

8. čuo sam skoro dobru dojavu iz DJB, još uvek su zainteresovani da saznaju ko su admini Dživdžana

9. A pogotovu što meni na adresu može da dođe eventualno neko ko želi da se zagrlimo jer nikome nisam ništa nažao učinio

10. mi ono fazon, samo što ne stavimo tu informaciju na profilne slike

11. Možda jedan lik što sam ga zvao danima u ponoć da se raspitam za štence pinčeva

12. zamenio sam po drugi put ekran na telefonu upravo, al sam usput slomio prednju kameru

nemojte da kupujete keeway telefone

13. Gvozd, ja se sećam nekih burazerovih drugara iz Priboja koji su se raspitivali za admina puja šotke ono kad je Mare sastavio kilometarski post zašto su Pribojci govna, da sam hteo, mogao sam sto evra da imam u džepu

14. Nadam se da si ih potrošio pametno XD

15. to je druga stvar rađ, 100 evrića batke, ovi bi ti dali kobasičetinu, rekli bi ti hvala što pravite srbiju u kojoj se rado i lepo živi.

16. сањао сам сад да играмо са американцима на европском (???) и да смо их добили петнаестак разлике али није ми јасно као победник европског сада иде у групу неку са американцима и не знам са ким још па ко има највише бодова он је европски шампион (???)

17. Pa tako je trebalo da bude, da su nas ameri napali preko kopna (najebali bi ameri realno), imao je onaj plan Z4, e pa to je to.

18. Da su nas ameri napali preko kopna sravnili bi nas sa zemljom ostali bi brdjani oni iz najveceg krsa samo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.