Nepopularna mišljenja

1. ђоковић је пренебитан ван граница србије

2. Da je preživeo Čiča Draža bi bio svetski autoritet br. 1 na temu "Kako izgubiti građanski rat"

Gvardiola je ocajan trener

potpisujem

3. ђоковић је пренебитан ван граница србије

Stavljanje Djokovica na neku imaginarnu listu najznacajnijih srba uz Teslu I Pupuna je transfercina blama. Pa ona prica on je najveci ambasador Srbije,lik igra za sebe I svoju porodicu kinta je bitna,bleji u Monaku da ne plati porez jebe mu se tacno.Djokovic ne moze da bude 1000. na nekoj listi jer je njegov doprinos bilo kome I bilo cemu osim njemu licno nula.
    Srbi govnjivi narod I treba da nose pelene I motaju kablove za 200 evra.

4. Opala je ta pompa ako se tako kaže oko Đokovića baš baš dosta. Bogu hvala

5. Pompa pompa pompa u grudima
    Ova noc je korak do ludila

6. Ej sto pompi noću zvezde brojala

7. Da se NATO povuče mislim da ne bismo povratili Kosovo za 48 sati.

8. Brt da udare Bugari, onako bugarski držali bi pobedničku paradu ispred skupštine kroz tri dana max.

9. A i sta su nam pradjedjovi doziveli, tj. nisu doziveli, ali njih kamara izginula da sacuvaju ovaj top, naroda je bilo al topova je falilo, da sad random crnja kenja po tom istom topu, i vice srbija gud grlz cecepcici

10. Aj dio ako sad imas vremena ispisi mi ono u pvt

11. Hocu, al mi posalji sta si ono pitao? Msm znam o cemu smo pricali, al konkretno sta te je konkretno interesovalo

12. Koliko smo mi jadan narod jebate svetac

13. To bas i nije nepopularno misljenje. Cak je pozeljno ici ulicom i kukati kako jad i beda, ta neka kolektivna patnja u kojoj svi plutamo od jedne slave do druge.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.