Ау бртови проби ме леден зној. Уђем да провјерим јесу ми сви играчи на броју, да одржим мотивациони говор, код оно прц, шаље ме линк на купи измјену, па улогуј се поново, па рифрешуј једно 15 пута, а ниђе нема оног тајмера да видим колико још има времена. Реко јебаћу им мајку ако не будем имао комплетиран тим у првом колу због багљавог сајта. Срећа уђем, оно сви играчи сједе на клупама у свлачионици и чекају да кренем да им цртам побједничку тактику.
Боље не улази, ја сам у јебеном трипу да ћу закачити продај играча или рестарт случајно и јеби му мајку. Ако си сигуран да си их саставио свих 12, требало би да буду и послије закључавања.
Mislim, ako si sastavio tim, lako ćeš ući u ligu, samo nabacaj igrače
Evo ja usao
jao slučajno te opet izbacih
Šalim se, malo razbijamo napetost pred početak xe xe
Haha, očekivan skeč :D
Ocekivan ali solidan xD
Je l' su izmene obavezne?
јесу, мораш да имаш 12 играча пред свако коло (није важно да ли играју или не за касније, типа може да ти као измена блеји румун неки цело првенство)
Hahahaah ma jok brt to stavili ko zeli svojevoljno da potrosi 60-70 kredita
Aaa ok
Ау бртови проби ме леден зној. Уђем да провјерим јесу ми сви играчи на броју, да одржим мотивациони говор, код оно прц, шаље ме линк на купи измјену, па улогуј се поново, па рифрешуј једно 15 пута, а ниђе нема оног тајмера да видим колико још има времена. Реко јебаћу им мајку ако не будем имао комплетиран тим у првом колу због багљавог сајта. Срећа уђем, оно сви играчи сједе на клупама у свлачионици и чекају да кренем да им цртам побједничку тактику.
Daj mitke nemoj to sad treba da idem i ja da se stresiram
Боље не улази, ја сам у јебеном трипу да ћу закачити продај играча или рестарт случајно и јеби му мајку. Ако си сигуран да си их саставио свих 12, требало би да буду и послије закључавања.
Ja nisam ulazio od 10 uopšte da ne sjebem nešto
Inače danas igra 5 mojih pulena, jedan upravo počeo xd
Сад гледам како Драгић јебе мајке и кајем се што га нисам оставио као што сам мислио на почетку.
Иначе, урадили су квалитетну апликацију за андроид али нема валоризације играча, тако да нас изгледа очекује пјешке рачунање за сваког.
Едит: закључани су тимови, слободно уђите да видите шта сте направили.
Sklepah nekako :S
Мурић је изгледа спавао кад сам држао мотивациони говор...
Ima negde da se gleda statistika?
Kakav je doncic? Pokusavao sam da ga uglavim al prc