Fantazi EP 2017

1. Hahah pojebi čoveka, pojebi

Mada dobro verovatno će u ligu moći da se uđe i kad počne kolo

2. Ja sam mislio da je konkurencija zdrava, hvala ti brate

3. Pseto izbacio jednog i sad trokirao sajt i pojebao mu ceo tim hahah

4. A boli ga kurac i da nije u ligi moze da udje kad oce kad smo ko zeleznicka stanica ccc

Vratio sam jedva ovog debila ne drkam nista vise eto

Kazite mi jos samo jednu stvar, ima li negde da se stisne ono potvrdi tim i to ili samo ostavim sve i potvrdjeno je ne secam se?

5. Meni izbacilo pre pola sata, sat da imao dva tima u ligi, ja retard stisnuo ono resetuj, reko resetovace me iz lige, morao da se patim ispocetka sa timom

6. Bude li mi jos jednom izbacilo "Please login first" pa majke mi

7. I ja se isto pitam, ali biće da nema dugmeta za potvrdu, samo sklepaš i ostaviš (neki bi zli jezici sad rekli "kao dete kad si pravio" ali ne i ja)

8. Hahaha ti si gori od mene meni pojebalo 4 igraca samo a kad idem na kupi nece da ucita igrace. Ucita stranicu iz petog rifresa al igraca nigde

9. Da li moze bilo ko osim coe da mi odg na ovo pitanje, znamo svi da oce da zajebe on? Xd

10. Је л мојих и даље 4 комада у лиги или сам редукован на 1? хД

11. ja nisam video nigde to dugme, mislim da je to to

inače do 12 mora da se sastavi tim

12. Prvi deo posta me jako raduje ali zato za drugi mogu da kazem samo HAHAHAHAHAHAA

13. (od muke)

Coa pvt

14. Nema ništa da potvrdite, samo morate svih 12 igrača da imate u timu i to je to

15. KAZANE UKINI POSTERE I REAKCIJE SA EMVIPIA

16. Morel, još nisi u ligi

Mitke, samo jedan tim ti je u ligi, verovatno je to taj bag koji oni uklanjaju

17. Jel nakon 12 gotovo?

18. kontate, kao sajt zakucava, a to se desavalo i ovde, pa zato

19. Ne vredi, nece da ucita, mogu da zamislim kako je ovima sto tim nisu sastavili

20. Refrešuj brate, meni radi sad

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.