Fantazi EP 2017

1. Ali nema ko jebeno da se uzme, ili ljudi koštaju 200 ili su Fernando San Emeterio

2. Neiskusan sam fantazista, uviđam vremenom razne sitne tajne velikih majstora, recimo da ne staviš Rumuna na klupu u početku

3. Sedim i gledam u ovo sranje pola sata, kao da je tabla na meču Fišer Kasparov, ovo mi je zadnji fantazi

4. Ne da ću da igram sa 10 igrača, nego ću da igram sa 11. Ali, to dolazi sa određenim posledicama.

Ko ima Sašu Zagorca u prvoj - ja imam

5. Biće jebeno ako Španija-Srbija ne bude finale, imam po 4 igrača iz oba tima.

6. Pa biće jebeno, al šta je alternativa, da se osloniš na igrače iz Slovenije i Rusije.

Biće to finale, pogotovu sam siguran u nas protiv onog šljama od ekipe. Ti jebeni Rusi su umetnici da sa ovakvim ekipama doguraju daleko pa i medalje da uzmu.

7. Немате шта да погађате ко иде у финале кад ће за посљедње коло бити активни играчи екипА које ће играти у финалу и играчи екипа који играју за треће мјесто, што значи да су активни сви играчи екипа иоје су прошле у 1/2ф.

8. Prodao tri igraca koji su ispali, kupio tri igraca i imam 160 neiskoriscenih kredita, eto kakva je ponuda.

9. Кад је Лучић најскупља тројка, онда јеби га...

10. Ima li neka kinta za prvi mesto ili neke nagrade uopste. Da znam da navijam za đembelog. Posle četa sa Kešeljom ovo će mu biti drugi orgazam u životu. Xd

11. поломићу те мајку ти јебем запамти шта сам ти реко

12. Ne srdi se nije hrišćanski.

13. и ручице и ножице

14. U, Mitke, hvala na tom podsećanju, da ima i treće mesto tekma.

15. Нема на чему.

16. mada, ništa nisam promenio na kraju :)

17. Ето видиш да нема на чему.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.