Fantazi EP 2017

1. marko, trećeplasirani lik ima naziv tima "dobro pamtim sve..." aj molim te završi iznad njega

2. а други је админ, намешта сто посто педер

3. Митке
    Ето видиш да нема на чему.

Hahaha koliko se jebeno ovaj odgovor uklapa uz nik

4. а други је админ, намешта сто посто педер

Pa da, zato nikad ne zakljucaju do kraja prve cetvrtine prve tekme. Admin vidi ko pocne da poliva i ubaci ga. Evo pratite danas kad ce zakljucati

5. нисам то приметио

6. маму му јебем ај га бијемо

7. A sedmi je Nenad Miljenović

8. Meni je najjače bilo posle prvog kola, kad je Marko prvo bio 9. valjda, pa su otključali, mogle su da se vrše i izmene što reče Ps, pa su maltene odmah opet zaključali i Marko je pao na 10. mesto, što znači da se tu neko uglavio u međuvremenu. Mislim da sam i ja pao tad za jedno mesto, odnosno ceo fantazi je, ali nisam to baš siguran, zaboravio sam koji sam bio.

9. јесте лечки

10. Nista, pisem im protestni mejl

11. Piši fantazi sudu u Strazburu

12. Ajde da im nabijemo negativan publicitet.

13. Hahah cimajte stevana za to xd

14. To su nenada miljenovića ubacili naknadno da bi im dao par dojava sig (sig)

15. ubacili su ga da se ne biste nadali, kontate NE NADA ;)

16. FAĐO
    Ajde da im nabijemo negativan publicitet.

Hahahaha

17. a da su ubacili ratka VARDU, svako bi varao :D VAR DA od varanje DA

18. mene je ortak smarao kad sam organizovao tarzanija fantazi ako se neko seća toga, da nameštam u njegovu korist, tako što ću prilagođavati pitanja onome što on konta da će da se desi

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.