Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahaha lipovij zalepio sredera
Tajs imbecil 3 puta ima 2+1 i promasuje bacanje sva tri puta i usere sebi indeks debil. Sjebali su jer ne racunaju faulove makar ne bi isao u minus sa tim od tri kosa uz faul ostane mu 3 indeksa bedna
Da, za te faulove smo pričali i za prošlo takmičenje, evo Tajs ubaci dvojku i ima dodatno koje promaši i on za to dobije samo 1 indeksni poen, iako je ubacio 2 poena u napadu. Igrač koji bude fauliran i ubaci jedno od dva bacanja ne dobije nijedan indeksni poen, baš sranje.
Al dobro, bar nema onog - ako te izblokiraju u nekom napadu, dobiješ indeks minus dva - jedan zbog promašenog šuta i jedan zato što te neko izblokirao.
Izgleda da računaju samo načinjene faulove na mvp za indeks, pošto FIBA ne prati iznuđene. Znači na to što ste računali koliko imate oduzmite faulove xD
Baš to, Ps, sjebali su dosta visokih igrača tako. I De Koloa, naravno, indeks će mu biti duplo manji :)
Neću ja šredera, a satoranski sutra igra utakmicu na 110 poena maksimalno, rumunija - češka, pa lol, 53-56 kraj
Ali nema veze idemo satoranski po tripl dabl
A radovao si se kad je loše krenuo, je li
Pa radovalo se govedo znam ga ja, nije ni krio cak
Lecki, dva ili cak tri puta je promasio dodatno bacanje debil valjda mu nije pala cena ima da ga se resim. Ranije su visoki igraci bili isplatljiviji sada samo plejmejkeri
brat tanasis prebija kako sam ga namirisao
Ne znam dal se secate da sam kukao sto imam fus antetokupma u timu? E pa prestao sam da kukam jer sam ga izbacio i uglavio papadjanisa haha ja sam najgori igrac ovog sranja ikada
колко су имали дончић и јако блажић
17 и 12 ако је тачно оно на сајту еуробаскета
Еф- пф=индекс
Валанчијунас бог.
https://image.prntscr.com/image/o2XUQVJtRQ6oZesdN4AKwA.png
ће га попушим
Tako se i Divac zajebao jedne godine, pa odmah sledeće ojebao. Naravoučenije - ma koliki da si nub jednom će da te usere
ja imam shengeliu
shrodera itd
Fin skec mlatoni al mi nije do skecovanja. Razjebao sam sve kad sam resio da ubacim onog centra sa islanda koji je igrao 2,37 minuta danas. Zbog njega nisam mogao ni ponitku ni moldoevana ni gulera a zbog glupog svabe mi igra jos gluplji ulanovas i guduric od 45
Kakav je ovaj sermadini haha