Fantazi EP 2017

1. Pa evo ulanovas se trgao malo šta kukaš samo, moraš nešto i da omašiš na startu jbg xd

Ulanovas da bude na nekih 10 do kraja ako uspe i biće bombona

2. Ni hvala nisi rekao za ulanovasa picko

Znam, al ne moram da omasim 4 igraca i to iz kategorije skupljih. Islandjanin 110, svabo 85, papadjanis isto 80

Doduse svabo se izvuce na kraju imace i on 7-8 to sam zab xd

3. Sengelija doktorski igra. Ne mislim na fantazi nego ovako

4. Za gruziju bolje da ne igra zaza

5. Jebeni Zaza Pačulija ima NBA prsten

6. Jel mu ovo picka majketi?

7. Јебена Литванија, не могу слијепци да дају кош 4 минута кад се ломи утакмица.

8. Pa najebo je moj sin bude li pomislio da ne trenira ko konj 16 sati dnevno ima da bude asocijalna buda koja ce znati samo za trening skola je za budale Ima da kazem treneru da ga bicuje bude li zabusavao na treningu

9. Ae neka mi neko posalje sifru za ligu da se prikljucim.

10. Ju ala su finci ludi, ozbiljno iznenađenje mogu biti na prvenstvu čak i ako izgube ovo sad

Koja je cena bila markanenu, zna li ko?

11. Bas fin igrac markanen

12. Mora se imati u timu ako ne bude iznad 120 u narednom kolu, ne sećam se koliko je koštao

13. Ja se nadam da nece biti preko 100 pa da ga zamenim za onog islandjanina koji ce vrv imati max pad

14. Au al je lud ko da je crn

15. Ala trpa dečko ju ju ju

16. Predobar je jebemti, baš

Ja sam mislio da će ipak koponen biti tu prva violina, međutim markanen baš jebe fino

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.