Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
uh sad tek dođoh kući sa kres partije ček da se sračunam (pseto stajl) xd
je l se oduzimaju na kraju lične greške ili ne, nisam ispratio?
trebalo bi da je ravno 80 bez onih oduzimanja faulova ili šta već
Индекс= (еф-пф) + 0,1х(еф-пф)х чпе
Еф - > ефикасност играча
Пф - > личне грешке
Чпе - > члан поб(ј)едничке екипе: да=1 не=0
Пр: Шрудер
еф:32 пф:3 чпе:1
Индекс= (32-3) + 0,1х(32-3)х1=29+2,9=31,9
hvala mitke
a hvala i šruderu xd
nego imam neki osećaj da će stariji Gasol podbaciti sutra, a čak možda i da ceo turnir neće odigrati na nivou prošlog npr. i da će Mark biti uspešniji
Шрудер извукао дан. Ја за сад имам пад кредита на Мурићу, Тајсу и Валанчијунасу незнатно. Видјећемо још до краја кола шта ће бити.
Нема на чему.
Ako je tim pobedio, a igrač imao negativan indeks onda mu se ne važi to 10 posto, odnosno ne kanale ga još dalje.
https://image.prntscr.com/image/3HzTAovYSneGZVzMtwc-Lg.jpeg
57 за четворицу јел то добро или лоше
Солидно. Ја 73 од петорице. Данас ако буде преко 50, биће добро.
Vise od solidnog za prvo kolo
Malo mi je žao što nisam našao mesta za Bogdana, čak mislim da bi bilo bolje da sam ubacio njega a ne Bobana jer će verovatno imati sličan indeks, a uštedeo bih nekih petnaestak poena
plus ono pravilo o iznuđenim faulovima koji se ne računaju više idu u prilog Bogdanu
Белгија и Британија као из НБА да су искочили. 107 поена на полувремену.
Posto je bio van rosom, jese seca neko? Gledao sam da ga uprcim nekako al mislim da sam zbog cene odustao
Mitke, gore nego u nba jer su tamo cetvrtine 12min
Ван Росом 91.
ps, možeš da vidiš vrednost svakog igrača tamo sa desne strane, imaš opciju timovi, odabereš belgiju i tu ima spisak igrača i njihove vrednosti
vidiš van rosoma sam ispustio iz vida skroz, a odlična je cena
Још није одобрен налог. Говна.
Све у свему имам тим на Фантазинова.рс
У тиму Драгић, Датоме, хрватски Богдановић, Родригез, Јовић, Гудурић, Мачван и Марјановић.
Виктор Орбан каринџа Колинду методом јако и у дупе.
Ja sam najgori igrac ovog sranja ikada
Jebeni tedi okerifor sa sutem 2/8 i 5 penala pa ti si plej mater ti jebem, da ne pricam sto je imao 4 skoka i posle svakog lopta u ruke protivniku