Fantazi EP 2017

1. Мени Бува, Табу и Махмутоглу окосница екипе. Са клупе навирује Гудура, мора да заслужи минуте на паркету. #радоњизам

2. На позицији Симанића сједи Јаниченокс.

3. Al zato Plankton jebe sve redom prc

Goga Bitadze je ipak prvi pik.

4. Пс немои тужан бити. Топао позз друје.

5. Pa nije to samo sad, eto vidis da nisi ni video moje postove :(

Imam ja kurbanova brata jebace sutra ili mene ili vas sredine nema xd

6. E i ja imam Mahmutoglua

7. Pa kako ja da ti odgovorim na "trebao si i zigu dimeca laki" :)

8. Eto sad sa mitketom pricas :((

9. Лечки брт, велики умови слично размишљају. ;)

10. Ma kakav kurac kurbanov rekao sam ti već šta mislim o njemu, isto k'o i vesterman otprilike, ali uvek može da ih usere neki dobar dabl dabl iako su traljav izbor

A ovaj stevanov tim, ja sam razmatrao ovako nešto, sa više kapitalaca i nekoliko trulih igrača koji možda nekad i mogu nešto da urade, ali odustao od te ideje jer kad god sam se tim vodio ukopavao sam se kao arming u kladionici, pa sam sveo na dva kapitalca i ostale koliko-toliko ujednačio

11. Pa trebao si da se setis da sam prosli put ja tako imao zigu dimeca dva kola dok mi niste rekli da nije ni dosao xd

12. Hahaha e ljudi, ja ću sad da pričam sa Milicom Pavlović i ovom Arminovom Sofijom, doći će mi u snove nezadovoljna sa Arminovih 10%. Pozdrav svima do sutra, jebaću mater ovima sa mvp-a ako bude bagovao sajt kad bude trebalo da se transferiše

13. Slazem se, ja se svaki out sjebem jer gledam sto vise kapitalaca da stavim pa onda imam razne idiote koji cak i urade nesto a ukopaju me kapitalci haha

Al to je jer ne umem ovo da igram :(

14. Hahaha ko da popamti sve fantazi ispale, evo mogli smo da ne kažemo Lakiju bar do trećeg kola za Diksona :) Ili ti možeš da pomeriš Dukki sat da opet vrši izmene dok kolo uveliko počinje

15. Ја размишљао да нашравим 9+0 тим, тј да убацим једног који сигурно неће играти ни минут, тако да му цијена не пада, па је и 0 боља од минуса, а да кредите распоредим на боље играче, па кроз пар кола ако буде каквог раста да га истјерам, али ми се није свидио састав, па сам разјебао ту форму и прешао на 2 капиталца + 4 солидна + 4 абд добра.

16. daj jos neki scenario lecki pls al da nisam bedan nego ono..

17. ...nego ono neki SF scenario :D

18. Kog Dixona spominjete, onog iz Gruzije čini mi se što nije Bobi? Aj ne serite da on nije igrao

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.