Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ideeee Žiiileee sa još jednim druuugooom
Иде са Табууууом, идеееее Жилеееее!
Kako me lepo izjeba šarić govnjivi
Mlatoni, imaš li ga i ti?
Stec-ima ga
12.1 indeks protiv moćnih Mađara hahaha pa jebem ti sunce. Dobro, jeste mi do sad jedini koji je podbacio, ali mi je i jedan od dvojice najskupljih
Моја Бува скаче на клупи... :'(
Za njega znam
12.1 govance, trebao mu je koš jedan za održavanje cene
Imam Šarića
Kako racunate index kad nema faulova? Ovaj sto je na sajtu plus 10 posto za pobedu?
Svi mislili kapitalac, ono obična somina
бендер курац
Da, brate, pošto kad od bilo kog broja oduzmeš nulu, ostane taj broj :)
Jako me smara što mi nisu odobrili nalog na mvpu
MM, taj što je na sajtu, oduzmeš napravljene faulove pa onda na to još 10% za pobedu
коме га наздравим том да га заглавим, живели Шарке
Na FantasyNova Imam 27 poena za Dragića, 24 za Bojana, 17 za Datomea. I čekam ove domaće i Rodrigeza. :/
nema kurca od sarica dok god je bogdanovic u ekipi
on kao da im je tata svima tamo u ekipi udara im cuske i sere a saric pokidao ove sezone u nba ovaj se nije ni cuo
колко може богдан да има
14 na poluvremenu. Teraće na 25+ verovatno, nema ko da ga zaustavi.