Fantazi EP 2017

1. Ideeee Žiiileee sa još jednim druuugooom

2. Иде са Табууууом, идеееее Жилеееее!

3. Kako me lepo izjeba šarić govnjivi

Mlatoni, imaš li ga i ti?

4. 12.1 indeks protiv moćnih Mađara hahaha pa jebem ti sunce. Dobro, jeste mi do sad jedini koji je podbacio, ali mi je i jedan od dvojice najskupljih

5. Моја Бува скаче на клупи... :'(

6. Za njega znam

12.1 govance, trebao mu je koš jedan za održavanje cene

7. Kako racunate index kad nema faulova? Ovaj sto je na sajtu plus 10 posto za pobedu?

8. Svi mislili kapitalac, ono obična somina

9. бендер курац

10. Da, brate, pošto kad od bilo kog broja oduzmeš nulu, ostane taj broj :)

11. Jako me smara što mi nisu odobrili nalog na mvpu

12. MM, taj što je na sajtu, oduzmeš napravljene faulove pa onda na to još 10% za pobedu

13. коме га наздравим том да га заглавим, живели Шарке

14. Na FantasyNova Imam 27 poena za Dragića, 24 za Bojana, 17 za Datomea. I čekam ove domaće i Rodrigeza. :/

15. nema kurca od sarica dok god je bogdanovic u ekipi

16. on kao da im je tata svima tamo u ekipi udara im cuske i sere a saric pokidao ove sezone u nba ovaj se nije ni cuo

17. колко може богдан да има

18. 14 na poluvremenu. Teraće na 25+ verovatno, nema ko da ga zaustavi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.