Fantazi EP 2017

1. Baš ojebao, a mislio sam da je tanak tim

Bravo

2. А мени Гудура чучи на клупи док не терену свој сунећени курчић драшка Махмутоглу. Никад од мене селектор.

3. Meni gudura najjeftiniji a u top3 mi je po indeksu haha

4. да гудура био типа 45 динара, ја га ставио накнадно уместо вестермана

5. мого сам се сјебат

6. Haha kako Marko sve kao e je l znate koliko ima ovaj, onaj, indirektno da se pohvali da ima osamsto poena do sad

7. Pa da, i ja sam Gudurića mogao na najslabije mesto u timu, ej živote lutalico

8. ма не брате усрало ме на крају ћу бити предзадњи у групи

9. Ja brate stavio ovog jednog lika a on bio loš mamu mu jebem

10. E na kolko je poena Pau, zbog kladže

11. Šta priča onda dominik de koko da je nepogrešiv

12. 2/4фг и 5/8фт тако да има више од 50%

13. Hvala dragi prijatelju

14. Све за драге људе.

15. vidim ja da će filipo di baldi rosi morati da leti iz tima

16. 142 имам и чекам ердена, глупи бендер 0 јебем му фамилију

17. Ja se nadam do 120 da dopiknem, dvojicu od 0 imam

18. Ako kurbanov ne zasere stvar

Imam cetvoricu sa max padom od cega je jedan porzingis al njega necu vaditi dok god je na turniru. Znaci imam trojicu za vadjenje i tri izmene i nula u steku bozepomozi ja ne disem

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.