Јбг, и ја имам Мурића са -3 и није ми играо Бува. Валанчијунас ми је у благом паду са цијеном. Чекам још Османа и Махмутоглуа да видим шта ће урадити и надам се да ћу ући у 120+. Остали су оправдали позив у екипу.
Ovaj satoranski kao da igra sa paraplegicarima, jos samo da skace za loptu na podbacivanju i to je to xd (mrzi me da pominjem da sam moldoveanua izbacio zbog onog islandjanina debila)
Edit: dok ja ovo pisem moldoveanu prangija i ima sut 2/7 mogao je vec uci u plus sta drka kurcic rumunjski sad
moldovanu dobar, ali svakako mnogo lošiji dan, juče su mi svi išli preko svoje cene, danas bobi podbacio, sad guler isto jbg, tima je mogao bolje mnogo..
Јбг, и ја имам Мурића са -3 и није ми играо Бува. Валанчијунас ми је у благом паду са цијеном. Чекам још Османа и Махмутоглуа да видим шта ће урадити и надам се да ћу ући у 120+. Остали су оправдали позив у екипу.
Imam i ja letonca s -3, jebajga
Kakav je burazer moldoveanu
Za sad su ti i moldoveanu i satoranski bombona
Ovaj satoranski kao da igra sa paraplegicarima, jos samo da skace za loptu na podbacivanju i to je to xd (mrzi me da pominjem da sam moldoveanua izbacio zbog onog islandjanina debila)
Edit: dok ja ovo pisem moldoveanu prangija i ima sut 2/7 mogao je vec uci u plus sta drka kurcic rumunjski sad
Ide on blizu tripl dabla nadam se.
Moldoveanu malo userava al' isteraće i on valjda lepo
Xd
http://i.imgur.com/xmduOCH.png
Baš je burazer moldoveanu, a trenutno 0/6 za dva slepac, valja za sad, valja
Jebo vas Guler xD
Hahah znao sam da ne treba da ga uzimam nakon što sam ga pomenuo ovde :D
Lepo si nas navukao. Meni kao što rekoh falio 1 kredit za Ponitku, gledam koga ću I kao ajde Gulera a da ga niste pomenuli ne bi ga ni primetio
Moldoveanu i satoranski za dva poena šut 1/13 zajedno... Pa dajte neki zicer oca vam jebem
jebem ti gulera baš xd
moldovanu dobar, ali svakako mnogo lošiji dan, juče su mi svi išli preko svoje cene, danas bobi podbacio, sad guler isto jbg, tima je mogao bolje mnogo..
лош ерден набијем га
Ajmo nikita pokidaj drugo sad xd
Satoranski još 4 asistencije za tripl dabl, 6:30 do kraja, idemo idemo
Samo da se priključim grupnom jebanju Sinana Sakića Gulera
Sad mi se jebe za gulera nabise cesi rumunja jako
Necu ni 100 preci dantijebem
Sad navijam za ruse bracu mrs turcine
Ali gde mi je pamet bila da uzmem nikitu kurbanova haha previse sam emotivno sastavljao ovo ja
Coa, el izbacuješ Satoranskog za sledeće? :)