Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Coa iskidao prvo kolo
Hahah lečki, baš došao da napišem, jeb'o vas šreder, koji će mi kurac xdd
Nisam brt, imam neke promašaje danas, šarić maks. pad, guler maks. pad, kevin tumba blago pao (za dva poena), i onaj letonac blums mi se posrao u usta sa -3, ali ostali dobri, što jes jes
Meni Markov tim sad deluje baš moćno, em se nakupio poena, em je sigurno dobio dosta kredita, svi mu rastu jebote, em ima starijeg Gasola
Dobro je to kad imaš jednog koga znaš da nećeš da menjaš do kraja, jedna briga manje. Nije za potcenjivanje ni to kad je taj najbolji igrač na prvenstvu
I kad ce vrv biti tu do finala xd
Pa da :) Satoranski isto ko Šreder, ko da su se dogovarali majku im jebem
Au pseto da si video rumune sad, pratio sam play by play, česi na +13 i neki čeh maši bacanje, rumunima 15 sekundi za napad i izgube loptu na 2 sekunde do kraja i prime koš iz kontre, hah.
A svejedno bi te guler izjebao.
Guler -3, pa znao sam ja da će Coa da nas zajebe, čak i ako stvarno nije nameravao, ne može, to mu je negde u podsvesti :) Plus Mahmutoglu ništa, ako, i sam sam kriv kad mi pola tima Nemci i Turci
Haha a sto mi pricas to brt? :(
A sta ako bude penal zavrsnica pa guler namikari 8 u zadnjoj?
Ma da bre, nek šutne Guler sa celog terena hahaha
Vidi vidi što mitke ubode čedija osmana, 24-25 ima, tu negde je
Ja ga gledao, al' činilo mi se da je skup, preko 100 je bio, pa odustao, a i imao sam gulera govnjivog već
Šta on igra uopšte ovde, pleja?
Guler? Pa pleja nekog kao, kombinovano 1-2, glumi nekog bogdanovića, šta li... Govno metvo, na -4 je
Opa evo ga sinan to sinaneee
Pa da, doci ce guler. Coa stvarno los kao covek ovako
Sad ce sudije da odrade svoje, mora makar 6 razlike da se vodi protiv turcina
Ajde Sakiću uđi bar u plus sa indeksom i do 12-13 poena zbog ovih koji su igrali na njega
Ne mora zbog mene ja sam tiket pao na rumunja
Jao ćuti nemoj do 12 poena poješće se ps
Neka skače i asistira xd